Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel Übersicht


Kosova pesë (5) vjet Shtet

Kosova pesë vjet ShtetPara këtij përvjetori, sot, po edhe nesër do vazhdon e të thuhet : ( Mos nxitoni, mos u befasoni më gjendjen dhe mos pritni aq suksese, ngase ky shtet tashmë sapo i bëri vetëm pesë vjet jetë !).  më shumë...

Komentime 14.02.2013 dhe dita e Shen Valentinit

Sot 14 shkurt dita e të dashuruarve, bleva një lule për gruan dhe gjysmë kile bukë për ti thënë gruas time si në shaka :

Ta bleva lulen siç më the mbrëmë  që të mos vij pa të, por të lutem mos ma ndalo bukën se tani edhe kjo mund të ndodh
më shumë...

Përse sot kundër Ramushit dhe bashkëqeverisjes si e mendon apo i kanë thënë atij

Përse sot kundër Ramushit dhe bashkëqeverisjes si e mendon apo i kanë thënë atijMë 22.05.2004 në takimin Shqiptarët dhe fqinjët e tyre. Takim ky i katërti më radhë i cili tani po mbahej në Luzern të Zvicrës më datë 21-22.05 2004. Ndër shumë takime dhe aktivitete tjera politike që kisha këto ditë, unë shfrytëzova rastin që edhe në këtë takim ti prezantoj qëndrimet e mia mbi zgjedhjet e ardhshme të cilat më çdo kusht duhet të na dhurojnë një sistem të fortë pozitë-opozitë. më shumë...

Nëse për shkak pune në përmbledhje artikujsh nuk jam aktiv, komente po bëjë pa u

Nëse për shkak pune në përmbledhje artikujsh nuk jam aktiv, komente po bëjë pa u ndal dhe të rregullta i keni ato.

Unë, në mungesë artikujsh mbi aktualitetin politik, rregull i imi për kaq vite ky, tani edhe pse i zënë më përmbledhje të tyre të paktën më komente nuk po mungoj. I bëjë rregullisht këto dhe jo mirë pse nuk i barti direkt këtu ...E di se lexuesi i rregullt nuk donë shkapërderdhje artikujsh apo komentesh por mundësisht të jenë aty ku kapen më lehtë. më shumë...

Shkëputje nga sa kontrollova për kaq kohë ndoshta mbi një orë:

Digjitalizimi i videoveU ndjeva mirë, madje shumë i relakësuar kur në një kontroll e sipër çfarë po bëja në shumë faqe interneti, gjeta një dosje artikujsh të publikuar nga unë autor i tyre. Kjo formë e punës si ka bërë Uebfaqja Zemra Shqiptare, nuk ka si të mos çmohet dhe respektohet si praktikë pune . Nga këtu dhe nga ky moment, të gjitha Uebfaqet tona ku janë, po edhe media tjera, i thërras që në këtë formë tepër respektove e morale të ruajtjes së autorësisë, mund ti marrin gjitha publikimet e mia pa dallim ku i gjejnë ato dhe ti publikojnë e sistemojnë në këtë formë si i gjeta këtu tek kjo Uebfaqe.  më shumë...

Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990 e më pas, por të gjitha

Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990  e më pas, por të gjitha ngjarjet dhe sekretet e tyreTë zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990  e më pas, por të gjitha ngjarjet dhe sekretet e tyre

 

Më rastin e helmimeve të nxënësve këto ditë në Kosovë,për herë të parë sot po publikoj foton ku në dy shtretër të spitalit në Pejë janë vendosur katër paciente të helmuara 1990 . Ajo çfarë është akoma më interesant Mjeku në foto i treti më radhë afër meje ku drejtoj katër gishtërinj drejtë atyre pacienteve,është tani i ndjeri Xhevat Gashi i cili edhe gjatë luftës,në mbrojtje të pacientëve vritet në rrugë e sipër për punë ,pra vritet në krye të detyrës më fisnike siç i ka hije etikës se një mjeku.
më shumë...

PDK Zvicër, Sali Berisha, PPSH. dhe loja shpërblyese

Sali Berisha, PPSH. dhe loja shpërblyeseNga PDK Zvicër,linku facebook -06.02.2013


Edhe unë sa ty do qëndrojë në pushtet, 50 vjet do ia marrë shpirtin këtij populli. Të adhuroj, je frymëzimi im-sb
më shumë...

Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë.

Fëmija në djep si buka në çerepë.Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë. Prindi i vonuar nuk e beson. por realitet ky. 

1680 Artikel (210 Faqe, 8 Artikel pro Seite)