Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel Übersicht


Familjes time dhe borës që ra

Xun ÇettaBora kaq e mirë që ra, akoma pa freskuar mushkëritë tona po shkrihet ajo
E dua natyrën, e dua borën e dimrit që ra po si lulet e pranverës edhe pse tani nuk ka, por kurrë nuk po më mjafton stina, nata as dita për ti shijuar ato.
Ato natyrshëm vinë e shkojnë më kohën që kanë, por unë po mungoj për ta marr pjesën e kënaqësisë që më takon.
më shumë...

Përshëndetje më 5 pjesë video nga aktivitetet -(ARKIV)-

Video -1-.

 

Xun Çetta kandidat i pavarur 2001 Konference shtypi me gazetar dhe TV transmetimet.

 

më shumë...

Një pauzë si fryt i dilemave të mia se si tutje

Xuni në kohë të duhura Këto ditë kam një pauzë si fryt i dilemave të mia se si pas kaq vitesh të ndryshohet forma e veprimit.

më shumë...

Përgjimet në Kosovë,as një befasi e vogël e lere më diçka më shumë

Lajmi mbi këtë formë përgjimi është gjëja më e pa rëndësishme,për kundra edhe njëherë po dëshmohet fakti se sa seriozitet politik edhe në këto shërbime ka Kosova. Për të mos humbur kohë më pak fjalë do doja ti them të gjitha. Përgjimet janë të ndara në tri kategori dhe po më tri nivele përgjegjësish. Po fillojmë nga më e rënda deri tek ajo fare më rrezik.

 

më shumë...

Edhe një komentim fare i shkurtër për të mos u bërë monoton në gjykimet e mia në

Pas ngjarjeve politike të kësaj dite patëm rastin ta dëgjojmë emisionin,,Jeta në Kosovë” datë 29.11.2012 më mysafir në këtë  tryezë Rexhep Selimi AAK,Rrustem  Muistafa (Remi) PDK ,Blerim Shala AAK dhe Kushtrim Istrefi. Më vonë në lidhje më Bekim Blakaj për të Drejtat e njeriut apo nuk mbajta mend saktësisht  funksionin e tij.

më shumë...

Reagim komentesh mes sa e sa tjera nga unë Xuni 29.11.2012

Siç komentova linkun tek Milaim Zeka,nuk besoj se e teproj më qellim që ta kursej veten në kohë dhe kështu  të kontribuoj me një klikim reprizë edhe këtu në këtë linkun tuaj dhe konkretisht :.


(Milaim Zeka 29.11.2012:

Vetem sot per mu ka kuptim Festa e 100 vjetorit te Pavaresise! Pa Ramushin, Lahin dhe Idrizin, gjithecka ishte boshe!!! Urime per gjithe ata qe ndihen shqiptare!!!)
më shumë...

Kadri S Cetaj Facebook pas mesnate 27 dhe 28.11.2012

Sa mire qe erdhën këto dite e po mundem me festuar se me pas kenë shkau pushtues këtu as te varri i babit s'kisha mund me ardhur , ose nuk do kisha dit hala ku pushon trupi i tij...Unë e pata fatin me humbë njërin qe më ka pru në këtë jetë, njeriun qe ma ka jep dashurinë ma të madhe për prind e atdhe ne ditët ma të mira të jetës teme. Mburrna qe babi im ka rënë e flijuar për një qellim për të cilin ka jetua e flijuar. Ka jetuar e flijuar për idealet edhe të shumë tjerëve qe kanë rënë e vdekur për,Shqipni e cila o ka bohet realitet kështu qe kom arsye me festuar.


më shumë...

Të prononcohesh,jo gjithherë është lehtë kjo punë

Që nga e dilja kur doja ta komentoj një link mbi rastin Limaj unë isha i zënë më shumë çka tjetër por edhe heshtja nuk me shkonte. Jo pa të drejt z. Jakup Krasniçi para pak ditësh tha : ( Le të prononcohet Qeveria njëherë e pastaj unë ) më shumë të drejt tha z. Krasniçi.

Qeveria e kuptoj se ajo çfarë po ndodh është pa ngjyrë dhe me plotë pasoja dhe prononcimi ishte i duhur por sa do ketë veprime. Jakupi tani nuk do duhet të prononcohet fare pa dallim qe kishte premtuar nga fakti se dihen qëndrimet e tij,krejt efekti pozitiv ishte të nxitet reagimi i Qeverisë.

Plus minus diçka tek ne nuk është në rregull,dikush e ka ngrënë piten dhe tepsia është aty thotë populli. Të gjithë presim që drejtësia të vepron dhe më pas futen gjitha mekanizmat për ta djeg kush kënd mundet dhe kështu të shpëtojnë sa e sa kasap të ekonomisë së vendit tonë.

Ku është Gjermania ekonomike e Kosovës siç ishte Gjakova e Mitrovica të mos flasim për gjithë Kosovën dhe mjerimin e sajë politik ekonomik e social ?.

More,pa një gjykatë të fortë e të pavarur produkt i kërkesave të popullit për drejtësi vendi nuk do e marr veten kurrë. Unë e as tjetri nuk ndajmë drejtësi por e kërkojmë atë...

 

Ja Linku në facebook dhe reagimet:

më shumë...

1625 Artikel (204 Faqe, 8 Artikel pro Seite)