Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel Übersicht


Përse sot kundër Ramushit dhe bashkëqeverisjes si e mendon apo i kanë thënë atij

Përse sot kundër Ramushit dhe bashkëqeverisjes si e mendon apo i kanë thënë atijMë 22.05.2004 në takimin Shqiptarët dhe fqinjët e tyre. Takim ky i katërti më radhë i cili tani po mbahej në Luzern të Zvicrës më datë 21-22.05 2004. Ndër shumë takime dhe aktivitete tjera politike që kisha këto ditë, unë shfrytëzova rastin që edhe në këtë takim ti prezantoj qëndrimet e mia mbi zgjedhjet e ardhshme të cilat më çdo kusht duhet të na dhurojnë një sistem të fortë pozitë-opozitë. më shumë...

Nëse për shkak pune në përmbledhje artikujsh nuk jam aktiv, komente po bëjë pa u

Nëse për shkak pune në përmbledhje artikujsh nuk jam aktiv, komente po bëjë pa u ndal dhe të rregullta i keni ato.

Unë, në mungesë artikujsh mbi aktualitetin politik, rregull i imi për kaq vite ky, tani edhe pse i zënë më përmbledhje të tyre të paktën më komente nuk po mungoj. I bëjë rregullisht këto dhe jo mirë pse nuk i barti direkt këtu ...E di se lexuesi i rregullt nuk donë shkapërderdhje artikujsh apo komentesh por mundësisht të jenë aty ku kapen më lehtë. më shumë...

Shkëputje nga sa kontrollova për kaq kohë ndoshta mbi një orë:

Digjitalizimi i videoveU ndjeva mirë, madje shumë i relakësuar kur në një kontroll e sipër çfarë po bëja në shumë faqe interneti, gjeta një dosje artikujsh të publikuar nga unë autor i tyre. Kjo formë e punës si ka bërë Uebfaqja Zemra Shqiptare, nuk ka si të mos çmohet dhe respektohet si praktikë pune . Nga këtu dhe nga ky moment, të gjitha Uebfaqet tona ku janë, po edhe media tjera, i thërras që në këtë formë tepër respektove e morale të ruajtjes së autorësisë, mund ti marrin gjitha publikimet e mia pa dallim ku i gjejnë ato dhe ti publikojnë e sistemojnë në këtë formë si i gjeta këtu tek kjo Uebfaqe.  më shumë...

Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990 e më pas, por të gjitha

Të zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990  e më pas, por të gjitha ngjarjet dhe sekretet e tyreTë zbardhën në detale jo vetëm helmimet e vitit 1990  e më pas, por të gjitha ngjarjet dhe sekretet e tyre

 

Më rastin e helmimeve të nxënësve këto ditë në Kosovë,për herë të parë sot po publikoj foton ku në dy shtretër të spitalit në Pejë janë vendosur katër paciente të helmuara 1990 . Ajo çfarë është akoma më interesant Mjeku në foto i treti më radhë afër meje ku drejtoj katër gishtërinj drejtë atyre pacienteve,është tani i ndjeri Xhevat Gashi i cili edhe gjatë luftës,në mbrojtje të pacientëve vritet në rrugë e sipër për punë ,pra vritet në krye të detyrës më fisnike siç i ka hije etikës se një mjeku.
më shumë...

PDK Zvicër, Sali Berisha, PPSH. dhe loja shpërblyese

Sali Berisha, PPSH. dhe loja shpërblyeseNga PDK Zvicër,linku facebook -06.02.2013


Edhe unë sa ty do qëndrojë në pushtet, 50 vjet do ia marrë shpirtin këtij populli. Të adhuroj, je frymëzimi im-sb
më shumë...

Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë.

Fëmija në djep si buka në çerepë.Fjalë e popullit tek ne : Fëmija në djep si buka në çerepë. Prindi i vonuar nuk e beson. por realitet ky. 

Dy foto komente Xuni e Nëna 04.04.2009-dhe komenti tjetër tema Nëna 07.02.2013.

Xun Çetta më NënënFoto 1.

Nëna,kam përshtypjen se u shqetësua në vend qe të ndihët mirë kur i thash se borxhit ndaj teje nën e kemi vështirë të ja dalim por ti ke zemrën e madhe dhe na kupton.
më shumë...

Si dhe pse PDK në opozitë dhe opozita e bashkuar në pozitë ?.

Si dhe pse PDK në opozitë dhe opozita e bashkuar në pozitë ?.
PDK, siç kam thënë sa e sa herë më parë, vërtetë ka instaluar kuadrin e vet në të gjitha institucionet e shtetit dhe kurrë nuk ka bërë asgjë, madje nuk ka lejuar as pajisjen e të punësuarve më kontrata pune deri në momentin kur u realizua projekti i tyre drejtë instalimit të këtij kuadri. 
më shumë...

1550 Artikel (194 Faqe, 8 Artikel pro Seite)