Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (6126 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2115 mal gelesen

Kam përshtypjën se, pos plagjiaturës edhe më falsifikime po bëjm krim

Kulturë

Jeta gjithëherë riperserit fatet e njerëzve fatkeq dhe historitë e popujve të pa sistemuar më fakte e dëshmi. Aty përfitojn pushtues të ndryshëm dhe krimi vendor të cilët në bashkëpunim, parasegjithash, ua skenojn të kaluarën e tyre si popull të mjegullar dhe më po ato fatkeqësi vazhdojn mbi të pa fatët të cilët nuk mësojn kurrë nga e kaluara tyre e hidhur.

 • mehr... (5182 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1402 mal gelesen

Nuk mjafton fakti i progresit vetëm pse bota është më mirë sot se dje

Politikë

 

Parahyrje :

( Asgjë mos e merr bllanko pa e shtrydhur trurin sadopak edhe vet për çfarëdo që  lexon apo të thojn të tjerët, arsyeja mes çfarë lexon, të thojn të tjerët dhe çfarë ti mendon, duhet të jetë kujdestar i mirë i jetës dhe vetëm kështu njërzit nuk do mbesin pasiv e luhet më fatin e tyre )

 • mehr... (6775 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1134 mal gelesen

Më taksën 100%, u njohën karakterët e njerëzëve 200 % (Komentime )

Politikë

E pelqeva një shkrim mbi këtë temë nga miku im i vjetër Esat Brajshori por, dihën verejtjët e mia shtesë që do të ishin këtu.

Taksa aplikuar Serbisë, jo sot, por mbi 10 vite më parë, sapo u shpall Kosova Shtet dhe u pranua nga shumë shtete, ishte dasht ta filloj taksimin e importit nga Serbia më 10% deri 30%, varësisht artikujve duke mbrojtur tregun e prodhimeve vendore, gjë kjo e cila nuk bjen ndesh më CEFT-en në radhë të parë si dhe. do ta detyronte Serbin që gradualisht duke paguar 10% taksa, do kuptonte se Kosova veq qenka bërë shtet.

 • mehr... (3533 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2353 mal gelesen

Ikja e qytetarëve nga vendi ynë, po impunon kthimin tonë andej nga kemi ikur (Tubime)

Politikë

 

Vendi ynë, aktualisht është në një gjendje të vështirë sa që na bënë ta harrojm jetën e Mergatës Shqiptare dhe ruajtjën e perspektivës tonë kombëtare pa dallim gjitha mundësive që i kemi këtu ku punokm e jetojm. Pa shtet të fortë e të qendrueshëm atje, Mergata është pa krah dhe pa krenari që të prosperoj si komunitet shqiptar, këtë gjë nuk po e kuptojn ata të cilët nuk po dojn të na ngrisin krenarin si shtet as si komb shqiptar.

 • mehr... (8415 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1980 mal gelesen

Gjykata Speciale sikur po lëvizë diqka ! jo drejtësia përfundon në krim

Politikë

 

Nuk mund të mos i thëm dy fjalë për disa nga të intervistuarit apo ndoshta edhe të akuzuar të mundshëm të Specialës tani në ofanzivë të rrept sa po  dukët këto ditë ajo, pra dy fjalë për disa nga ta, për aq sa kam pas rastin dhe trajtojm tema më rëndësi.

 • mehr... (4428 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1673 mal gelesen

Pas shumë vizitave të sotme gjithëandej, tani në fund mora lajmin i pikëllimit ! (Akademi Perkujtimore)

Lajmet aktuale

Më vonesë por lajmi i pikllimit nuk len pa të goditur më kohë apo pas kohe, ky është ndryshimi mes lajmit të gëzimit dhe atij të pikllimit. Tërë ditën isha në qarkullim nga një vend në tjetrin, tani sapo lexova për vdekjën e mikut familjar tani të ndjerit Azem Ramë Imeraj. Jo se ishte lajm i pa pritur por nuk e besova se do ta pranoja kaq më dhimbje e befasi edhe pse po pritej vdekja e tij…

Pusho i qitë Azem në botën tjetër ngase atje të gjithë do vijm, kush më herët e kush më vonë por atje do vijm e pushojm. Ti Azem shkove por jo pa raralajmërim, ne nuk e di se si do vijm.
 

Ngushllime familjës Imeraj dhe gjithë shokë, miq e mikesha si dhe kolektivit ku ka punuar e me të cilët ishte mishëruar tani Azemi i ndjer. U preht në paqe trupi tij, LAVDI.


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)