Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (28):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (3954 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 3044 mal gelesen

Politikat e organizimit dje nen pushtim, vullneti dhe mundësit qe po mungojn sot (Nga Foto albumi-)

Politikë
Për herë e më mirë po e kuptaj faktin se, me paskan duruar vetëm derisa vendi ishte i pushtuar dhe kishte nevojë për rrebelim, për dallim nga tani kur nuk po me durojn të jem kritik e lere më ta shtrij rrjetin e rrebelimit progresiv e pa dhunë.
 • mehr... (2956 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 2530 mal gelesen

Bernard Kushner tha shumë realitete të embëla por edhe të hidhurat nuk i fshehu (Komentime )

Politikë


Në intervistën e tij, krejt i pa anshëm, Kushner tha shumë realitete të embëla por edhe të hidhurat nuk i fshehu për të dalur origjinal më kohën e cila nuk ndalët, ajo vazhdon drejt finalizimit të problemeve.

Ai, nder tjera siq do ti lexoni tha :
 • mehr... (338 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 3315 mal gelesen

Kryesia e Lëvizjës në nivel të Kosovës dhe kuvendi i sajë sot (Komentime )

Politikë


Shoqatë, parti a lëvizje, nuk po i japi aq rëndësi kur nga pervojat e di, se një qellim të vetëm kanë.

S U K S E S E  në rrokadat e radhës edhe pse nuk është punë e leht kjo. Aty qenkeni të gjithë nga gjitha këmishat e gjitha partive politike, kuptohet më pak perjashtime edhe pse, paska këmisha të ndërruara më pelqim, më marrveshje dhe shije të gjitha partive politike.
 • mehr... (8937 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 1512 mal gelesen

Kisha e mbrojtur tash sa kohë për ta ndezur situatën kur duan të tjerët (Komentime )

Politikë

Erdhi koha dhe momenti kur ky problem i izoluar tash sa kohë pas lufte, i hynë në punë politikës, politikëbërjës zyrtare dhe politikanëve tonë të zënë keq.

Kjo, për mua jo befasi, nuk do duhej të ndodh, por ja se tani veqsa po zbulon qellimin politik dhe shtrohet pyetja : Ku ishim dhe çfarë bëm tash sa kohë ?
 • mehr... (1709 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 2896 mal gelesen

Subjekti i Ri prap ,,Lëvizje“ . Unë serish në vrapim, përse ? (Komentime )

Politikë


,,Lëvizja“ subjekt i Ri, M.Lajqi Facebook 15.09.2016 ora 18-30

 

Linku:

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1791799704398064&set=a.1466986596879378.1073741834.100007041550251&type=3&theater

 

Komenti im, Xun Çetta :
 • mehr... (1298 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 2800 mal gelesen

Ibish Neziri fb 10.09.2016 Aarau, Aargau • ( Marrveshja Kosovë-Serbi) (Komentime )

Politikë
Po lexoj dhe po dëgjoj për marrëveshje të reja në Bruksel.

Qenkan arritur edhe dy marrëveshje të reja, duke e lënë anash atë për tabelat, marrëveshja për kodin telefonik të Republikës së Kosovës 383 dhe marrëveshja për njohjen reciproke të diplomave universitare.


1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)