Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel zum Thema: Politikë • mehr... (2758 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 617 mal gelesen

ADN më doli Shqiptar klasik në perpjekje të kohës e cila do duhet të vjen

Politikë

 Thuhet, kanë thënë të huajt dhe nga pervojat e gjata kam thënë sa e sa herë se Shqiptarët din të bëjn mrekulli si individ dhe asgje si kolektivitet, në grupe pune apo si institucione, mjerisht nisur nga kjo, ADN po më del se kam mbetur Shqiptar i këtyre praktikave por në perpjekje dhe jo më fajin tim por më fajin dhe të metat e Shqiptarëve të këtyre praktikave politike.

 • mehr... (1679 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 771 mal gelesen

PDK dhe konventa sajë politike sot

Politikë

  PDK kishte nevojë urgjente për ta ndryshuar jo vetëm stafin e sajë drejtues në politikë por edhe shumë qasje ndryshe nga kishte vazhduar kaq gjatë.

 

Në ditën e sotme të konventës tyre z. Enver Hoxhaj per lidershipin e tyre tha :

 • mehr... (1274 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 623 mal gelesen

As i zgjuar e as në gjum monologu më Kosovën në këtë mengjes më paska djerësitur

Politikë

    Ah Kosovë o vendi im, shumë të deshta dhe të dua  por tani jam krejt pa durim ngase bëra aq sa munda e dijta e tash po më dukët s`po mundem shumë dhe kam pershtypjën sikur dikush serish po të djeg e po të bënë shkrumb.

Pergjigja e heshtur dhe pa zë, fare e gjetë ajo më vjen :

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 892 mal gelesen

Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash mire më shendet dola t

Politikë

   Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash mirë më shendet dola të rrezitëm dhe po mendoj :

,,As komunistat e fshtirë, Titist as Enverist nuk ishin më të ligj e pa burra se sa tani jo pak të quajturit demokrat, apo ndoshta vet ata u konvertuan dhe këtë ligësi në demokraci prodhuan”

Këtu, nuk më mori gjumi, por u kota dhe djali sa dukët e hetoj ndoshta edhe çfarë po mendoj dhe shpejt këtë foto ma paska bërë.

Luzern 09.06.2021

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4310339272319503

 

 • mehr... (3257 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 618 mal gelesen

Tek ne diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri ik tjetri, kur ik tjetri afroh

Politikë

    Tek ne vërtet diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri ik tjetri, kur ik tjetri afrohët njëri !!! O Zot largona këtë të keqe e cila po na ndan

 

Jo pak të quajtur të luftës veq kur ta perjashtojn z. Rr. Mustafa- Remi nga lufta e perfunduar pjesë e së cilës është vet z. Rrustem Mustafa !!!

 • mehr... (19818 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 736 mal gelesen

Sot 28.05.2021 k+etu pes+e Shperndarje

Politikë

  Facebook-u perkujton 28.05.2021 :

Xun Çetta E shpërndarë me Publik 28.05.2018

 Afishimi -I-

A din kush me më tregu pse të pa ngopshmit e kanë kaq vështirë nga pushteti në shtepi më shku, apo nuk kanë magje tjeter ku më gatu ???

Jam fatkeq edhe për faktin tjetër se shumë leht i lexoj zgarravitësit e pushtetarëve të cilët bash pesë pare nuk i dhëjn pse rrëzohet pushteti të sigurt se i mveshën tjetrit !!! pra edhe një kancer ky i cili në politikë bënë kërdi.

Do të ndihëm shumë keq nese do ta hajn ndryshimin edhe pas ndryshimeve po ata të cilët i hengrën pushtetet në rotacion dhe kurr asgjë nga vetja s`kanë dhënë, uroj që kjo të mos ndodh ngase edhe këto ndryshime pastaj shkojn aty ku rënësit e tyre politik sot janë.

Mbi pushtetet e pushtetarët afishuar sot 28.05.2021 facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4271588682861229


1572 Artikel (262 Seiten, 6 Artikel pro Seite)