Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel Übersicht


Edhe një ripublikim për mos harrim nga kohë të vështira, sot 19.02.2019

Hulumtimi zbulon edhe të pa dëshirueshme por amë, janë vlera të kërkueshme për zbardhje të realitetit tonë.

Para 7 vitësh ( Vor 7 Jahren)Xun Cetta nga facebook 19.Februar 2012 um 00:29 

 

Para një viti më Malin e Zi tani më Serbi, a do dalim aty ku duam ne apo të tjerë ?

Ta lexojm mirë të djeshmën dhe mos ti perjetojm fatkeqsitë e reja sot. Ja kush ishim dhe çfarë tham dje e ta shohim çfarë po thëmi dhe kush do dalim neser :

Artikulli nga 19.02. 2018 aktual sot :

Kohët ndryshojn dhe kurr nuk na zëjnë në të njëjtat pozita, edhe pas çlirimi ka histori në vehte

Nga pasojat e jo transparencës në pasoja të nxitimit që më çdo kusht të bëhët ashtu si është menduar

 

Mjerisht tek ne po ndodhin gjerat krejt për fushe dhe quditërisht asgjë spo kuptohët !!! Kjo është diqka më tepër se diplomaci !, e çka në realitet është kjo ? këtë gjë do ta kuptojm vetëm pasi të vëhën nenshkrimët të cilat e bëjn një marrveshje si punë të kryer parase të mirret viza nga kuvendi i Kosovës. Ky moment i lig eventual, jo punë e kryer më këtë shkrim le të jetë vetëm si paralajmërim, si thirrje në kujdesë.

Sot nuk pata më kë ti cakrroj gotat dhe u ktheva e po i shoh foto albunet (Komentime )

 

Këto nuk janë foto nga festa e ditës sotme e cila iku, mos ta keqkuptoj dikush këtë publikim, këto jan foto nga darka e firmës Shabanit në Lozanë e pastaj për kafe tek unë parase këta dy pra Murati e Tafili të kthehën në Lugana. Pra sot iku dita dhe nuk pata më kë ti cakrroj gotat e në mungesë të këtij realiteti pse mbeta vetun, u ktheva e po i shoh foto albunet

 

Uh sa mirë qenka shkurt e pa e zgjat më shumë !!!

 

Luzern 17.02.2019

Xun Çetta

Nga ashpersimi drejtë normalizimit më pjesë të faktorit të progresit ndërkombëtar

Sot në këtë ditë feste, krahes paralajmërimeve të mia në fatkeqsi të mundshme më Serbinë, i perzgjedha edhe dy artikuj për ripublikim, njëri si artikull gëzimi e tjetri pikëllimi por kur thuhet e verteta, sado e hidhur ajo, edhe aj pikëllim menaxhohet mirë e më besim për të kaluar suksesshëm në ndryshim.

Rrugëtimi i pavarësisë së Kosovës, më mund e sakrifica por nuk do ndalët. Urime Kosovë (Komentime )

Sa shpejt po ikun vitët po edhe veshtërsitë për të rrugëtuar andej nga jemi nisur për herë e më shumë po shtohën, më në fund ne do ja dalim. Vetëm 11 pranvera i ke Kosovë këtë mos e harro, kujdesë rrugët për plotë labirinthe politike dhe njëkohësisht Urime Kosovë !!!

 

Facebook ma perekujton kur Kosova kishte vetëm pesë (5) vjet Shtet
 

Protesta në Tiranë nga paqsore rrëshqit në dhunë. Facebook-u mi perkujton (Komentime )

Unë më vemendje po percjelli ngjarjët e ditës sotme në Titranë por, Facebook-u mi përkujton plagët e më parshme të cilat po i vuaj sot dhe kjo më bënë të kuptoj më leht faktin se ende lufta po vazhdon për pushtet e jo për ndryshime çfarë i duhen vendit tonë. 

 

I vonuar në mungesë kohe, e barti shperndarjën e djeshme në facebook

Dje dita e Shen Valentinit pa kohë të shkruaj, sot si pa kohë po ripostoj brengat e para 7 vitesh por ju lutem më vemendje LEXO

Para 7 vitësh (Vor 7 Jahren)

Xun Çetta 15.Februar 2012 20:37 

Formaliteti dhe realiteti politik para popullit


1820 Artikel (228 Faqe, 8 Artikel pro Seite)