Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel zur Kategorie: Komentime


Edhe një provokim i mirë për rrahje mendimesh nga Shkëlzen Gashi. (Komentime )

Shkelzen Gashi.Facebook 23.01.2012—.

 

 

(Ne Merdare  e vërejta se Albini ka gjasa te mëdha me fituar. prandaj, ata qe donë pushtet është mire me iu bashkangjitur qysh tash :)

 

--------------------------------..

 

Komentet :

 

Zvicra në alarm të shkallës më të lartë !!! ( Provokim mendimi S.Kabashi )- (Komentime )

 Salih Kabashi-- Më 22.01.2012-në Facebook

 

·                                

 

Zvicra në alarm të shkallës më të lartë !

 


Gjendja politike në Kosovë mund të përshkallëzohet dhe për pasojë të lëvizjeve revolucionare të Lëvizjes Vetëvendosje, të cilës mund t'i bashkohet edhe populli i pakënaqur me qeverisjen. Qeveria Thaçi mund të bjerë.

Foto link përkulja para varrit Rugova (Komentime )

Fadil Trena në Facebook 21.01.2012---

 


 

Mos bëni krahasime paushall mes Thaçit e Kurtit aq më pak kur të dyja jan të pa (Komentime )

Më 17.01.2012- në Facebook temë nga:

 

Shkelzen Gashi

 

Albin Kurti ndaj Hashim Thaçit përdorë metoda thuajse të njëjta sikur që Hashim Thaçi përdorte ndaj Ibrahim Rugovës. Përpjekja e Kurtit është që t'i bindë qytetarët e Kosovës se Hashim Thaçi është njeri i Serbisë. Të njëjtën dikur e synonte Hashim Thaçi karshi Ibrahim Rugovës.

 

 

Një debat rreth aktualitetit ku u kyça më vonës : (Komentime )

Të nderuar lexues,të gjitha ndërhyrjet e mia tash vonë në këtë mbrëmje,sapo u kyça në këtë debat të kësaj teme,janë pjesë e prononcimit tim mbi ngjarjet e fundit dhe jetës politike çfarë po zhvillohet në Kosovë. Pra ndërhyrjet janë bërë tani pa radhën e debatit,varësisht ku kam parë të nevojshme ndërhyrjen time.

 

Edhe një provim dy palësh në Kosovë (Komentime )

Edhe një provim dy palësh që në mënyrat e veta kanë kaluar më sukses si njëra ashtu edhe pala tjetër ja pse :

 

Komenti i variantit tim besoj i drejt,do të vjen më pas,sapo ti grumbulloj të gjitha informacionet mbi ngjarjet e sotme.

Ndihem mirë kur njerëzit përpjekën të pozicionohen drejt (Komentime )

Sot,jam paksa më i rëlaksuar nga dje,ndodh kjo kur haptas shoh se si njerëzit pa dallim politikan,gazetar apo analist,po kërkojnë të pozicionohen drejtë. Kjo disi edhe pse më vonesë më bën të ndihem mirë.

Vdiq Komandanti Shaban Shala (Komentime )

Sot pas lajmeve qendrore 05.01.2012 duke punuar në PC dëgjova lajmin për vdekjen e Komandant Shaban Shala,sapo u ktheva para ekranit televiziv përfundoj lajmi.

 

Ngushëllime familjes,shokëve,bashkëluftëtarëve të tij dhe miqve por,pa u thelluar në detale, kam një rrëfim tepër interesant për Komandantin tani të ndjerë Shaban Shala.

 

Jeta për herë e më shpejt po bëhet e pa arritshme për ti zbardhur gjitha rrëfimet.

 

 

Ngushëllime Xuni

 

Rrefimet më pas,mjerisht pas vdekjës gjë kjo e cila po më mundon.

 

-----------------------------------..

Ngushllimet në ,,Zëri i Kosovës "në Internet:

 

Xun Çetta

 

 

E respektuara familje e gjakut të derdhur për liri dhe pavarësim të vendit,të respektuar ju bashkëluftëtar të Bedri e Shaban Shalës,të respektuar ju idealist e veprimtar të cilët po rezistoni tutje në këtë rrugë. Unë,personalisht nuk pata fatin ta njoh më për së afërmi tani të ndjerin,Komandantin Shaban Shala,por verën që shkoj,kam pas rastin të konstatoj gjerë e gjatë dhe vlerësoj karakterin e tij,njohurit për rrjedhat në kohë që kaluam dhe ato që po vazhdojmë. U ndjeva tepër mirë më të,për aq kohë sa kaluam bashkë më shumë shokë tani në foto dokumentarin tim.

 

 

Lajmin për vdekjen e cila po i merr njerëzit kaq pa pritur e prita më dhimbje,por realiteti i tyre do zbardhet nga të gjallët. Lavdi shpirtit,veprës dhe gjithë çfarë bëri komandanti Shaban Shala për çlirimin e vendit dhe popullin pas çlirimi të kësaj pjese të atdheut...

 

 

 

 


601 Artikel (76 Faqe, 8 Artikel pro Seite)