Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zur Kategorie: Komentime


Vdiq Komandanti Shaban Shala

Sot pas lajmeve qendrore 05.01.2012 duke punuar në PC dëgjova lajmin për vdekjen e Komandant Shaban Shala,sapo u ktheva para ekranit televiziv përfundoj lajmi.

 

Ngushëllime familjes,shokëve,bashkëluftëtarëve të tij dhe miqve por,pa u thelluar në detale, kam një rrëfim tepër interesant për Komandantin tani të ndjerë Shaban Shala.

 

Jeta për herë e më shpejt po bëhet e pa arritshme për ti zbardhur gjitha rrëfimet.

 

 

Ngushëllime Xuni

 

Rrefimet më pas,mjerisht pas vdekjës gjë kjo e cila po më mundon.

 

-----------------------------------..

Ngushllimet në ,,Zëri i Kosovës "në Internet:

 

Xun Çetta

 

 

E respektuara familje e gjakut të derdhur për liri dhe pavarësim të vendit,të respektuar ju bashkëluftëtar të Bedri e Shaban Shalës,të respektuar ju idealist e veprimtar të cilët po rezistoni tutje në këtë rrugë. Unë,personalisht nuk pata fatin ta njoh më për së afërmi tani të ndjerin,Komandantin Shaban Shala,por verën që shkoj,kam pas rastin të konstatoj gjerë e gjatë dhe vlerësoj karakterin e tij,njohurit për rrjedhat në kohë që kaluam dhe ato që po vazhdojmë. U ndjeva tepër mirë më të,për aq kohë sa kaluam bashkë më shumë shokë tani në foto dokumentarin tim.

 

 

Lajmin për vdekjen e cila po i merr njerëzit kaq pa pritur e prita më dhimbje,por realiteti i tyre do zbardhet nga të gjallët. Lavdi shpirtit,veprës dhe gjithë çfarë bëri komandanti Shaban Shala për çlirimin e vendit dhe popullin pas çlirimi të kësaj pjese të atdheut...

 

 

 

 

Rrahim Sadiku në Facebook 05.01.2012 Komenti im-

Të fillosh nismën

Të shkruash për një vendbanim, që ka traditë të lashtë, që ka qëndruar në vlimet e vazhdueshme të cilat ndodhën nëpër rrjedhat e historisë e që u ka bërë ballë pësimeve pothuaj gjatë të gjitha pushteteve që erdhën e shkuan nga këto troje, nuk është punë e lehtë.
më shumë...

522 Artikel (66 Faqe, 8 Artikel pro Seite)