Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zur Kategorie: Komentime


E ndaj një koment mikut në profil por pak më ndryshe…

Facebook përkujton VIDEO nga 13. Januar 2013 um 00:15 •

Xun Çetta : Një video ku shihet se AKSH kuptoj nevojën si obligim për situatën

Situata aktualisht në Presheve obligon tre faktorët vendor për ta detyruar faktorin ndërkombëtar që ti marrë përgjegjësit ndoshta parasë ato përgjegjësi ti mban Serbia e cila nuk po pjekët politikisht e aq më pak moralisht.

Faktori ynë ,politik, ushtarak dhe vetëdijesimi i popullit janë tri obligime për të mos dal serish të vonuar.

Komenti  shtesë i postimit të këtij video inserti :

më shumë...

Është nderhyrje e mirë kjo dhe korigjim i lëshimeve të cilat shqtësojn qytetarin

Sot, nuk kam si të mos e pranoj dhe falenderoj intervenimin institucional për korrigjim ndaj shqetsimeve të ngritura nga qytetarët. Kështu dëshmohet bashkëpunimi më vet qytetarët dhe opinionist të progresit Shqiptar. Kështu zhvillohët demokracia e pergjithshme dhe arrijm drejt shtetit ligjor dhe institucional pa detyruar daljën e qytetarëve të revoltuar në rrugë.

Urime Logoja e Re e këtij 10 vjetori të pavarësimit të vendit tonë, Logo kjo e cila nuk ka as edhe një verejtje.  URIME.

Më shumë mbi konfirmimin e këtij ndryshimi lexo këtu tek RTK:

  

më shumë...

Koment pergjigja ime letrës publike, drejtuesve dhe aktivistëve të LVV-s

Xun Çetta, mengjes i hershëm 10.01.2018:

Ata të cilët dojnë ta vazhdojn rrugën reale për ndryshim dhe eliminim të lëshimeve dhe të metave siq dinë të bëjn qerdhe në parti, si gjithëherë ndeshkohën më votën e shumicës ngase siq ka thën Vinston Qerqil pa pretenduar se po e citoj, pra po e parafrazoj ndoshta në origjinal : ,,Vota e budallait në demokraci është e barabart më votën e më të menqurve në shoqëri“. 

më shumë...

Halil Çadraku facebook 7. Januar 2017 dhe komenti im

'TRIMAVE'' TË PAQES ...

Disa njerëzve që një kohë e një situatë i kisha shokë, në rrugëtimin tonë drejt LIRISË...
Po lexojmë se ç'po shkruajmë falë rrjetit social facebookut. secili më patriot se tjetri, secili më trim se tjetri, secili më politikolog se tjetri dhe secili më i menqur se tjetri.
Kur i dëgjon këta njerëz, të duket vetja kaq i dobët sa që fillon të urresh të gjithë veprimtarinë dhe luften e bërë.
Por, kur më bie ndërmend se gjatë luftës së përgjakshme çlirimtare, të gjithë ata, apo, shumica nga ATA, nuk ishin as në Kosovë, e as afër Kosovës e as afër popullit të saj. 

më shumë...

Aida Dërguti i përgjigjët Salih Kabashit mbi situatën në Lëvizjën VV

Aida Dërguti : Eh more Salih, a ma ke vënë syrin mua apo Lëvizjës VV. Ne po testojm njerëzit jasht Lëvizjës e jo se vërtet jemi aq në kundershtime mes veti, a sa per perqarje nuk bëhët fjalë.

Si mik i Lëvizjës së VV edhe mund të viesh por jo në vendin tim. Nuk ta beson Albini e jo se unë jam kunder.

Lëvizja VV do ti kalon këto tëstime më ndryshe nga subjektet tjera, a nuk shihni se si po ikum nga postet për dallim nga partit tjera ku thyejn qafen pas posteve ? .

Shëndet Salih dhe mos na u largo edhe kësaj radhe nese vertert ishe afer nesh. Gjithë të mirat nga Aida.

Më shumë lëxo këtu tek link-lidhja : 

PS.

Ishte një pergjigje e imagjinuar sapo lexoja shkrimin e Salihut.

më shumë...

Jo logo e ngjajshme por e kopjuar, e falsifikuar për kontrabandim

 Kjo nuk është ngjajshmëri por është KOPJE e ndryshuar për të dalur falsifikim për plagjiturë. A ishte në tender kjo logo apo jo ? këtë nuk e di, por për mua ka shumë rëndësi ngase po del e ngjajshme më aferën e tenderit të flamurit të Kosovës. 

Të huajt siq dihët, plagjitojn nga personalitetet tona madje edhe na i pervetsojn ata si emra kur ne nuk tregojm interesim për ato vlera, por jo të plagjitojn kaq pa frikë si po plagjitojn të quajtur krijues tonë.

më shumë...

Si do dukej Lëvizja VV më Albinin dhe si pa të…Lexo sa hapësira rezervoj RTK

Pa Albinin, LVV-ja do të tingëllonte ndryhe dhe jo ashtu si është akceptuar, më Albinin e pa disciplinuar, LVV do të mbetët por e vyshkur dhe e tkurrur keq.

Dëshmoni vlera krejt ndryshe nga subjektet e deri tashme, subjekte të cilat asnjëra prej tyre nuk tejkaluan reformat e nevojshme demokratike pas plasjës së njëmendësisë tyre në parti.

Kush po thot se RTK nuk lë hapësira publike për lëvizjën VV !!! Ja sa hapësira kishte rezervuar vetëm brenda 24 orët e ditës sotme, apo ndoshta…

Lexo link-lidhjet e RTK :

 

më shumë...

539 Artikel (68 Faqe, 8 Artikel pro Seite)