Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zur Kategorie: Komentime


Koment i vonuar mbi zonjën Micheline Calmy-Rey por gjithëherë aktual e i qendrus

Më shumë lexo tëk profili i Gjin Rexhep Shatri facebook 15.04.2018.

Dy tri fjalë per Kosovën. avec Micheline Calmy-Rey

Xun Çetta :Deri këtu, edhe pse më vonesë u lidha më këtë postim, as nuk lexova dikë të na citoj e as gjeta ndonjë postim të qoftë një link-ledhjës ku ka folur zonja e madhe Micheline Calmy-Rey. Sigurisht kusheri i nderua, fotografia e sajë si mikja më e madhe e Kosovës flet sa të duash.
Shendet e KLM

Link-lidhja me postimin :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157348098588102&set=a.10150375156203102.437311.665668101&type=3&theater

Luzern 28.06.2018

Xun Çetta

Dorën në zemër, shpirti i njeriut paska nevojë për lajme të mira

Isha bukur i lodhur e pa dispunim si pasojë e shumë lajmeve të hidhura tash sa kohë. Sa dukët dispunimi filloj më lojën Zvicër- Serbi dhe deri në këtë moment ku sapo lexova këtë lajm gëzimi të natyrës tjetër, pra familiare dhe kështu ndjeva kthesën ndoshta drejtë dispunimit të më tejm për të vazhduar tutje.

Lajm gëzimi dhe komenti im:   

më shumë...

Një koment respekti për Shemsi Reçicën dhe ngacmim të sa e sa të quajturve patri

PS.

Nuk jam ai i cili ndeza qiririn e vitit 1981 por në asnjë mënyerë nuk lejova të ndalët flaka e as drita e atij viti kthesash të shekullit tonë.

E duan, e pranojn apo jo shumë të quajtur patriot pas orës 12 ,madje pas çlirimit të vendit, ky është realiteti pa pretenduar se jam flakëvenësi i këtij viti i cili e shkatërroj ish Jugosllavinër.

Respekti për Shemin dhe ngacëmimi i shumë të quajturve patriot këtu në komentin tim pa le të urrehemi nga jo pak të quajtur pushtetar e patriot sot : 

Shemsi Reçica facebook 26.06.2018 ora 14 pra 7 oresh

Viti i parë i studimeve (1973)

më shumë...

Kurr mos hesht kur ke çfarë thuan më vlerë e nevojë për vendin, pa dallim

Kurr mos të heshtim kur kemi çfarë themi më vlerë dhe më nevojë për realitetet dhe interesat e vendit tonë pa dallim a është në pyetje Ibrahimi, Hashimi, Ramushi, Hasani a Hyseni, si dhe pa dallim raporteve tona, flasim mes vehte apo jo. Unë i pergjigjëm dhe më kënaqësi postimit më poshtë :   

më shumë...

Shkoj jeta duke pritur e percjellur para kronit që tjerët të pijn ujë

 

   

Kur e shfletoj ditarin pas dekadave që kaluam më gjitha ato foto, video dhe pershkrimet e tyre, vetëm atëhere mund ta kuptoj sakt se sa paskam pritur e percjellur të tjerët që të pijn ujë në kronin nga i cili nuk jam larguar kurr në mënyerë që aj të mos shterron.

më shumë...

Rezultati 2-1 ishte i pritur e jo befasi, pritej akoma më i mirë se ky

 

Rezultati 2-1 për Zvicrën kundër Serbisë ishte rezultat i pritur e jo befasi, pritej një rezultat akoma më i mirë se ky, madje duke mos ndodhur kjo kënaqësi, në minutat e fundit ende isha tepër i sigurt se pikërisht Xherdan Shaqiri është ai i cili filloj e po mbante topin shumë gjatë për të mos ja humbur golat të tjerët dhe kështu veq i kishte vënë obligim vehtës qoftë në minutën e fundit që të jetë golë shenuesi i prishjës së barazimit 1-1.

më shumë...

Pusho i qetë mes deshmorëve Hilmi Haradinaj,pjesë e kontibutit po bëhësh tutje

 

Komentimët qoftë edhe më kritika por si qellim ta kanë permirsimin për në të ardhmën edhe pse pas varrimit, ato nuk janë të teperta, janë komentuar, folur e perfolur raste e raste të figurave shumë më të mëdha, diqka tjetër është se a ja qellon tjetri më verejtjet e tij apo jo, sidoqoftë qellimi i mirë kuptohët edhe kur tjetri nuk ja qellon…

më shumë...

Urimi im për këtë Bajram solidar mes nesh si popull

  

Urime Fiter Bajrami për gjithë të besimit Islam po edhe ata të cilët e ndiejn ketë festë solidariteti mes nesh si popull dhe kështu mendojn për njëri tjetrin dhe festojn bashkë, i pasuri dhe i varfëri pa dallim besimesh për të pirë kafën dhe ngrën drekën festive të Fiter Bajramit.

Vizitoni, uroni dhe ndihmoni njëritjetrin që të jemi bashkë në këtë ditë të Bajramit solidar.

Më fat Bajrami

Luzern 14.06.2018

Xun Çetta

më shumë...

568 Artikel (71 Faqe, 8 Artikel pro Seite)