Politikë

TUBIMI I L.D.K-se KËSHILLI  RAJONAL  HITZKIR  01.11.1991

 

 

Vëllezër dhe motra, te dashur bashkatdhetar,me lejoni qe ne pika te shkurtra e modeste të ju prezantoj situatën vetëm në ato pikat më të ndieshme dhe aktuale te gjendjes politike ne Kosove e me gjere.