Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zur Kategorie: Rrefime nga ditari


,,Sa i pa kulturuar që jam“ edhe fotografinë familijare, pa leje ja komentoj !!!

PS.

Një pershtatje e vogël nga unë parase ta komentoj :

Naser Kuka : ,,Vite pune, vite lufte, përballje e qendrersë për një ecje përpara në vazhdim...(U bëmë shpi, u bëmë edhe me shtet... edhe rrugën e bërjes Shqipëri, s`ka forcë që na e ndalë)“

më shumë...

Presidenti Thaçi, në besim më raportoj për dështimin e takimit më Vuçiçin

Ndegjo Xun, unë mendova ti vazhdoj bisedimet dhe ti perfundoj ato më një marrveshje më Vuçiçin por parase ti perfundojm ato dhe ta nenshkruajm marveshjën në emer të dy shteteve, ajo punë u bë e madhe dhe mori dhenë

Isha i sigurt se që të dy ne Presidentet, po nenshkruajm një marrveshje të dhimbëshme, shumë të dhimbëshme por se na konvenonte të dy palëve.

më shumë...

Kafja e mengjesit të dielën zgjerohët ngase nuk punohet

.  

Si zakonisht të dieleve mblidhemi më shumë dhe rrim më gjatë

Sot 05.08.2018 pas shumë debateve nga më të ndryshmet, në fund mbetem pa marr vendim të prer, a po shkojm në varrim të aktorit Sulejman Lokaj apo në Rugovë ku sot mbahën takimet tradicionale të Rugovës së shkrepave tonë, (alpeve të Kosovës).

Trubuhoc 05.08.2018

Xun Çetta

Një ditë relaksimi më familje, vizitë nga Lozana e Zvicrës

 

Vërtetë njeriu ka nevojë për pushim vikendi, qoftë edhe lodhje kjo, në fund e sheh dhe e ndien se ke pushuar nga perditshmeria politike e cila na mbyti.

Trubuhoc 04.08.2018

Xun Çetta

Fotot në Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1994119747274812

Sa kënaqësi kur i kryen punët në fshat del në darkë diku dhe pas darke bashkohem

 

Ishte një ditë pune gjatë ditës dhe relaksimi në mbrëmje. Sa kënaqësi kur i kryen punët gjatë ditës në fshat dhe në mbrëmje del në darkë për relaks si dhe pas darke bëhemi bashkë e fillojm të evokojm kujtime. FLM për nikoqirin Tafil Çeta.

Trubuhoc 03.08.2018

Xun Çetta

 

Edhe unë më pushime në Kosovë por a jam edhe unë Kosovë ?

Siq shihët në fotot e para, unë jo se rrezikova por më në fund testova realitetin e ndryshimit real në gadishullin tonë, jo ndryshim final por drejt finalizimit të ndryshimeve të shekujve tonë të dhimbëshëm. Publikisht po e thëm se për herë të parë e qava Beogradin dhe kalova trup qytetit të ndaluar kaq vite për mua.

Ishte shumë më shkurtë dhe krejt pa lodhje kalova rrugën deri në Merdar më total 1646 Km nga atje ku jetoj.

më shumë...

Neser paskam ditëlindjën

Po, neser kam ditëlindjën, një fillim i ri me përvoja të vjetra. Jeta që neser për mua duhet ta gjëjë drejtimin e duhur, drejtim i cili nuk do ti ngatrron vitët, momentet, kohën as njerëzit.

Mosha më e mirë për koordinimin e viteve është kjo !  FLM z. Fadil për urimin që veq paske filluar që sot dhe FLM gjithë atyre të cilët do më urojn neser.

E ngris një gotë që sonte ora 23 më ju dhe për ju Gëzuar…

Luzern 28.05.2018

Xun Çetta

Kommentet ne facebook, këto dhe mbi 200 tek kronika e urimeve te ditëlindjës :

 

Skender Berisha : 100 vjet inshallah shendosh e mir

Musa Dakaj : Urime dhe gezime.

Shemsi Reçica : Urime Xun, edhe 100! Shëndet, fat dhe jetë të lumtur!

Sadik Cukaj : Urime xun qeta edhe 101 vite tjera shendet fat harmoni paq e dashuri me familjen tate gezuar te lumtura

Haxhi Grabovci : Urime o inderum thasht zoti edhe shum vite te tjera me Gezime e shendet te mir

Mehmedali Jashari : Urime

Shaqir Qetaj : Urime o djali ri edhe 50 te shendetshme

Selman Fetaj : Urime Urime edhe shumë tjera me shendet dhe suksese

Sejdi Sopi: Urime dittëlindjen miku Xun!

Tafil Cetaj : Urime urime Xun Cetaj edhe 100???? tjera te lumtura

Xhafer Leci : Gëzuar edhenjëherë miku Xun Çeta !

Agron Cetaj : Urime urime

Pashk Desku : Urime

Ramë Jahmurataj : Shumë urime! Shendet dhe gjith te mirat.Respekt

Muhamet Avdijaj : Urime ditëlindjen i nderuari Xun Çetta, nga zemra të uroj edhe shumë e shumë të tjera ,të shëndetëshme ,të gëzuara dhe të mbara .Të paçim edhe kaq sa ke tani.Me respekt të madh

Bedrush Nezaj : Urime

Cetaj Ramadan : Urime edhe 100

Adem Shala : Urime, shendet, gzime e suksese!

Xhevdet S Ademaj : Urime!
Festofshi edhe shume ditelindje tjera te lumtura!

Avdi Ceta : Urime urime jet te gjatè .

Tima Arifi : Urime ditelindja Xun

Muhamet Gerguri : Gezofsh edhe shume tjera me shendet !

Bajram D Mulaj : Edhe 111 tjera i gezofsh baca Xun Çetta

Sylë Maksutaj : 100 te lumtura me familje.

Xhavit Belaj : shum urime !

Zekë Sinanaj : Urime edhe shume tjera me te lumtura.

Driton Hetemi :  Urime Ditelindjen XUN edhe shuuuuuuuuuume tjera te lumtura..

Idriz Çelaj : Shume urime, jete te gjate pa brenga dhe shendet gjate gjithe jetes...!!!

Rexhe Kelmendi : Urime, z. Xun, gezofsh e festofsh perhere !

Cen Desku : Shumë urime, shëndet e lumturi në familje!

Kenda Qetaj Gashi : Urime mixhë edhe 100 të lumtura plot me shendet pran me te dashurve tu

Xun Çetta : Falenderim për gjithë juve klikues e komentues këtu Sot 29.05.2018 vërtet ishte ditëlindja ime por ishte edhe ditë pikëllimi, plotë 7 ditë zie pa Xhavitin e sinqert dhe mirëkuptues ndaj tjetrit. Urimet tuaja miq e mikesha, zonja e zotërinj për ditëlindjën time më ndihmuan shumë që sadopak të ngushllohëm e qetësohëm përqka ju falenderoj dhe dasht zoti vetëm për gëzime të ju kthej urimet dhe lutjët e mia për ju.
Edhe njëherë një falenderim për ju qpe klikuar e komentuat dhe gjithëata të cilët me telefonuan dhe uruan në mesazhet private

Selim Krasniqi : Urime ditlindja Xun Gezofsh edhe shume tjera me Shendet

Murat Çetaj : Urime shëndet jetë të gjatë e të lumtur.

Esat Halilaj : Urime edhe me shume tjera te lumtura.

---------------------------------------------------.

Falendeerimi im i mesnatës 

më shumë...

Pas 23 ditësh luftë nervash, beteja vërtetë e mundimshme por më sukses

Nga 12 faqe përshkrimësh të gatshme për herat tjera mbi krejt çfarë ndodhi më fatkeqësinë e Ilirit, tani po ndaj këtu vetëm pjesën e fundit kur beteja më në fund perfundoj dhe dua te besoj se më sukses. Ishte një dramë e dhimbëshme jo praktikë në spitalet e Zvicrës kjo por ja se po ndodhin edhe këto gjëra. 

më shumë...

105 Artikel (14 Faqe, 8 Artikel pro Seite)