Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zur Kategorie: Nga video dhe pershkrimet


Konvertimi i Video shiritave në digjital dhe seleksionimi i tyre punë e rëndë

 Ka vite që kur kam konvertuar dhe ishte punë e lehtë e më pasion kur po bëja konvertimin i Video shiritave në digjital si dhe seleksionimin e tyre por, tani pas kaq vite pauzim, po e kuptoj se kjo qenka punë e rëndë por ja se duhët ta bëj dikush.

më shumë...

Qenka e rëndë dhe e veshtirë të zbardhësh ngjarje e kujtime me foto

Unë, tashmë dekada më radhë kështu shkruaj, publikoj kujtime dhe zbardhi realitete duke u inspiruar e bazuar nga foto, audio dhe video deshmi, por tani kur po vjen radha tek të afermit e mij, sikur u ndjeva shumë i merzitur dhe nganjëhere pa forcë ti shkruaj krejt pershtypjet dhe konstatimet e mia.

Po, vërtetë qenka e rëndë dhe e veshtirë të zbardhësh ngjarje e kujtime me foto, audio e video të cilat ta rikthejn kujtimin tek perjetimet në kohë të ndryshme.

më shumë...

Sot 26.11.2016 ma perkujton Facebook-u. (Armatimi 1991)


Kur e shoh tani, më dukët sikur kam qenë naiv, totalisht naiv por jo, jo, secila kohë ka nevojat, momentet dhe kërkesat e veta.

Xun Çetta ka shpërndarë videon tij:

më shumë...

Xun Çetta, shperndarje në facebook 03.11.2015 në 7:33.MD

FLM nga Facebooku i cili na i kujton dhe herëpas herë na i ofron publikimet tona, kështu shohim se sa konstant mbetemi në qendrimet tona . Sot 03.11.2016 sapo u ktheva nga pune e gjeta në profilin tim perkujtim nga facebook-u

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1295223520497775?pnref=story
më shumë...

Qajta ngase disha kah po shkon vendi dhe çfarë po e gjenë popullin e poltitizur

Unë kam qajt e derdhur lot për fatin e vendit dhe fatkeqësitë politike, para publikimit të përgjimeve, tani jo, nuk qaj por dua të pelcas.  

Dëgjo pergjimet tek Dosja e Shefave: Grabovci kishte kërcënuar Jakup Krasniqin – “Ftyra” ta kanë lokën

më shumë...

Kohë kur kishte vullnet dhe kuptim veprimtaria e popullit të pushtuar


Dikur si të pushtuar kishim vullnet për të vepruar në drejtim të çlirimit të vendit tonë. Edhe sot si Kosovë e çliruar, ajo ka nevojë për vullnet të veprimtarëve që Kosova të mos deshtoj drejt synimeve të sajë.

Video dokumentar nga info-cetta. Mos e shkëput video inserrtinë nga burimi i sajë publik ju lutëm. Kjo shkëputje eventuale denohët më ligj, merre dhe barte të pa ndarë nga burimi i sajë.

http://info-cetta.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=133&d=1

Luzern 28.08.2016

Xun ÇettaShkëputje nga materiale të shtypura jo digjital ( Koha e tyre po vjen)


Pjesë nga fjala ime në takimin e Tiranës 29.03.1993

Pra, këtu i kemi vetëm tri pjesë të shkurtëra nga fjala ime prej 6 faqe tekst:

(Zmadho foto-tekstin dhe lexo e kupto kohën që kaluam)
më shumë...

Rasti Kumanova, prapaskenë e vjeter politike, e dallon, trathtia e rëndë dhe ...

  Rasti Kumanova, prapaskenë e vjeter politike. Sot nga dekada më parë dallon fakti i trathtisë së rëndë dhe rënja fizike e të perkushtuarëve për çlirimin dhe bashkimin e kombit tonë.

Video dhe nen vide komenti. Kështu lexohet pasi të degjohet Video incizimi dokumentar:

http://info-cetta.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=91&d=3

më shumë...

12 Artikel (2 Faqe, 8 Artikel pro Seite)