Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel zur Kategorie: Fushata Zgjedhore


Facebook-u na perkujton sesi sinqeriteti politik tek ne shumë keq po devalvon

Xun Çetta facebook 11 Mai 2014 um 22 : 36 

Nga ,,Partia e fortë” në Partia e sinqert.

(Sot aktuale por jo më sinqeritetin e kësajë partie të Re 2014 ).
 
më shumë...

Më në fund, urimi i radhës për kryetarin e Komunës, tani z. Haki. Rugova

 Ky urim, në dukje si i vonuar por jo ngase drama akoma po vazhdon, natyrshëm ky është një urim më i veqant nga vet fakti se zgjedhjët në Komunën tonë dualën si më të veqantat nga komunat tjera.

më shumë...

Diferenca, apo ndryshimi i vogël tek votat, dyshimet po dalin të mëdha

  

Kaq vite krrokatje në demokraci dhe në fund del arpallaku i jo demokracisë tek vet ne si mentalitet pseodemokrat.

 

 

më shumë...

Se po shkon puna e zgjedhjeve si në Bangladesh, ne po e shohim

Se po shkon puna e zgjedhjeve si në Bangladesh, ne këtë gjë po e shohim mirë dhe jo pa fajin e Medias e cila po ndihmon mjegullimin e rezultateve gjatë gjithë kohës.

Në percjellje të numrimit final të votave e lexoj këtu :

,, Rezultatet preliminare të KQZ-së dje e kanë nxjerrë Haki Dreshajn e AAK-së, fitues të komunës së Istogut“

Tash na dalin dy kryetar të Komunës ngase njëri nuk mjafton për Komunën kaq problematike në këto zgjedhje !!!.

më shumë...

Dëgjoni VIDEO nga Gani Dreshaj e Haki Rugova në Klan Kosova 15.12.2017 :

 Pasi që unë vet, nuk po mund të vi e votoj, nuk po ju shqetsoj.

Voto ISTOG i ndryshimeve . Liria është pasuri, vetëm nese nuk frikësohësh dhe nuk e keqperdorë atë. Urime

VIDEO direkt nga Debati :

https://youtu.be/fGlsO2E6Gns?t=1164

VIDEO më e zgjeruar më lajme tjera në fillim :

https://youtu.be/fGlsO2E6Gns

Luzern 15.12.2017
Xun Çetta

Kuvendi i rrethuar nga dhunues institucionesh për dallim nga ky vit 2017

  Dje tërë ditën isha në Spital, sot qenkam i lodhur për të shkruar por ndoshta e ngjajshme më tjera forma po na perseritet edhe tani pas zgjedhjeve të këtij viti. Sillu, sillu politikë e ndyer. Unë më shëndet do detyrohëm të bëjë më mirë..

më shumë...

Urime fitorja më votën e popullit z. Kryetar Gani Dreshaj

 Edhe LDK në Istog ka meritat e veta të cilat nuk mund ti mohohën kaq vite pas lufte por, kishte edhe lëshime të dukshme në menaxhim të paras së taksapagusve, kishte lëshime në ndertimet e egra e pa leje, kishte pervetsime nga pushtetarët në prapaskënë të cilët nuk dukëshin publikisht, kishte e çfarë nuk kishte.

më shumë...

Urimi im z. Ramush Haradinaj dhe stafit të qeverisë tij

Kultura ime politike dhe realiteti sado i brisht në teren, si dhe fakti që andej kam shumë shokë , miq e veprimtar, ma imponojn ta uroj Qeverinë e Re në krye më z. Haradinaj.

Është kultura ime politike ta njoh realitetin edhe kur nuk më pelqen. Nuk e deshta Ramushin kryemenister me gjitha këto vershime kunder tij po as me gabimet çfarë bëri, më shumë se një herë.

Per veq Ramushit, tani kryeminister, i uroj edhe disa ekstermist të pa kontrolluar tij të cilët ishin kategorik se, nuk guxon të ketë kandidat e as Kryeminister tjetër pos Luanit të Kosovës z. Ramush Haradinaj.

Kjo ishte e quditshme për mua ta dëgjoj publikisht e lere më ta mbështes me kaq pompozitet ultimativ. Ja se kjo ndodhe dhe urimi im për ta, është i drejtë dhe shumë njerëzor.

Urime Ramushit dhe gjithë atyre të cilët nuk lanë gur pa levizur deri në këtë fitore e cila uroj të perfundoj më nderë të vendit tonë pa dallim para apo deri në fund të mandatit, gjë kjo në të cilën prap dyshoj, por ja se puna dhe sukseset na lejn para aktit të kryer. Uroj të jetë kështu. Opozita e mbetur të ketë kujdesë si do të veproj.

Urime qeveria në kryer më z. Haradinaj  

Luzern 09.09.2017

Xun Çetta

 

më shumë...

53 Artikel (7 Faqe, 8 Artikel pro Seite)