Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel zur Kategorie: Lajme


Fatkeqësia e radhës na goditi serish si komb, tani edhe nga natyra por ne do ta përballojm (Lajme)

Edhe pse në këtë parafushatë, fushatë dhe zgjedhjët në Kosovë, qytetarët e sajë solidarizohën më perkushtimin e sanimit dhe kalimit të gjendjës në një situate normale dhe pa dhimbje.

A e dini se filloj pushimi i cili për ne Mergimtarët është i domosdoshëm ? Unë do të mungoj për ca kohë (Lajme)

Djali i madh Dardani, dje përfundoj maturën dhe i kaloj të 20-tat , sa ishte gëzim për mua po aq ma prishi pse nuk mund të vij në pushim për shumë arsye pune. Djali i vogël Iliri, pas një operacioni të sukseshëm ku i hjeku pllakat metalike nga krahërori të cilat i mbante mbi një vit derisa u sherua sa dukët plotësisht, tani në pushim mjeksor bashk me dy javë pushimi vjetor, ky po vjen më pushime por duhet të kthehet para prindërve ngase fillon shkolla dhe puna e tij paralel.

Bie sistemi i Facebook dhe Instagram, përdoruesit nuk po mund t’i hapin llogaritë (Foto) (Lajme)

Nëse 2 orë më parë dhe tani keni pasur problem të hyni në llogarinë e juaj në Facebook dhe Instagram, mos u brengosni sepse nuk jeni të vetmit.

 

Këtyre rrjeteve sociale iu kanë rënë sistemet dhe përdoruesit që nuk po mund ta shfrytëzojnë, kanë nisur të reagojnë menjëherë, transmeton Telegrafi.

Dalja më një kandidat te përbashkët, Shqiptarët fituan Tuzin Urime, urime (Lajme)

 

Ndoshta filloj e mbara dhe po mbushemi mend që të mos konkurojm njëritjetrin kur është në pyetje kundershtari ynë i perbashkët.

Hashim Thaç djal i ri me kravat si zotni aktualish më pushime në Shqipëri (Lajme)

Kush po thot se ka humbur e nuk po dim ku ka mbetur Presidenti Thaçi ? Kush po thor se ka bërë para dhe pushimet e tij nuk i ndal as Dubai ?

 

As nuk është jasht shtetit për pushime e as nuk po fshihet diku por, aktualisht është i vendosur në ,,Hotel Rogner“midis Tirane , hotel ky aq i perfolur për njerëzit e quajtur të luftës.

INFORMIM në kuader të lajmit të fundit tani sapo kaloj mesnata (Lajme)

Mendoj se është një ndryshim i mirë kur paralajmërohët reduktimi apo nderprerja, mos furnizimi më energji elektrike për shkaqe siq sqarohën këtu. Kjo është praktika e cila do duhej të funksionoj

Komuna ime këto ditë sa dukët nuk paska as reduktim e as nderprerje të energjiisë dersa Peja dhe Klina po siq lexojm krejt në fund të sqarimeve:  

Sot dita e Ramazanit, qetësi shpirtërore kërkohët e jo shqetsime të reja… (Lajme)

Sot dita e Ramazanit, telefono te varfërit, më kujdesë, fillimisht konstato pastaj ndihmo nese mund të kesh suksesë në telefonatën dhe në konstatimin e gjendjës reale parase ta derdhësh paranë.  

Hamdi Aliu , ne programin e mengjesit Kercenon :

"Nga e premtja i kam familjen pa buke, veq vetëvrasja me ka mbete"

Hamdi Aliu (Nr i telefonit: 044 378 764)

Komenti im i parë e pastaj i dyti pasi konstatova gjendjën :

Hakerimiet dhe implikimet me emra te ngjajshëm në Facebook na mbytën (Lajme)

Ju lutëm a ka mundësi ta ngrisim zërin njëherë e mirë kundër keqperdorimeve dhe hakerimeve në facebook ?

Ka kohë që kur hakerimiet dhe implikimet e keqbërësve me emra te ngjajshëm në Facebook na mbytën, një e keqe e madhe kjo e cila po na kushton dhe mund të na ndodhin më të këqiat neser. Kështu nuk durohët më.

Luzern 14.05.2018

Xun Çetta

Më shumë në Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1873511332668988&set=a.101831929836946.4245.100000304171597&type=3&theater

 


48 Artikel (6 Faqe, 8 Artikel pro Seite)