Tito: Kush ka 10 fëmij për fëmiun e 11 do ti bëhëm kumbar…(Prolindjeve)
Rankoviqi dhe politika praktike Serbe në ish RSFJ:(Kosova e varfër a nataliteti ngritet ! Stop ligjit për zhvillim të Kosovës si njëra ndër viset e pa zhvilluara, Stop natalitetit të shqiptarëve në Kosovë, hapjau rrugën e ikjës nga vendi ).


Unë nuk po komentoj më shumë , ngase reagime e komente kishte mjaft gjithëandej portaleve të ndrysheme, gazetave TV emisioneve etj.

Në lajmët e KTV-së ta lexosh reagimin në profilin e Halil Matoshit, Ernest Lumes e mos të krahasoj tash emra tjerë më ta, mendoj se humbet kuptimi që ti pretendojm KTV-së në konkurencë për bashkimin e gjërë opozitar!!!. Aty patem edhe shumë reagime tjera si analist, shoqata, subjekte etj, por këto dy reagimet e para Matoshi-Luma më bënë përshtypje se si KTV i perzgjedh apo i thonë ata të pa dukshmit ,,Këmbët e gjarpërit tyre“ për të cilat kurr nuk shkruan njeri.

E di, po e di, jasht të kontrolluarve përfundimisht nuk mund të kaloj pushteti, djegën e shërohen pas rënjës tyre, por prap në pushtet…Kështu punon prapaskena jonë politike për derisa ka të degjueshmit e tyre pa dallim partish kah i ka ata...

Të jem i sinqert e mos u hy në hak atyre nga prapaskena. Edhe mua më dëgjojn dhe më perqindje % të madhe veprojn ashtu si lëshoj alarmin…Po, e vertetë është kjo edhe pse nuk është koha ti numëroj faktet se si realizohen disa nga ajo çfarë unë rregullisht bëjë thirrje ! E keqja është se ato ndodhin por jo të plota dhe jo më rojektin e pas ndryshimeve. Temë tjetër e cila do të bëfasoj shumë kë është kjo.

Luzern 27.02.2015

Xun Çetta

Afera po vazhdon. Ja linku nga 02.03.2015:

Zenel Kelmendi02.03.2014 fb.

Ai qe fyen nje popull duhet te jete teper injorant apo idiot...
Nuk ka faj hipokriti Nurellari, kur paguhet nga buxheti i ketij populli.
Perse po habitemi kur popullin shqiptar po e ofendojne dhe fyejne Jablanoviqi dhe soji i tij...
Prishtine, 2 mars 2015

Xun Çetta : Shërbëtorët e atyre që sollën vendin dhe popullin në këtë gjendje si dhe në fund e fyejn si pergjithësim popullin Shqiptar, ata i kemi në mesin tonë, madje thellë në ushtrim të detyrave që kanë marr. Po këta ushtar e oficer të kësajë ushtrije anti popullit tonë, mjerisht kanë krijuar perkrahes, votues dhe propagandues po në këtë popull. Fronti për ta luftuar rrezikun tonë është zgjeruar më shumë se ne mendojm.

Xun Çetta : Kur thëm se duhet të jemi të pergjegjshëm për çfarë themi dua të ndikoj në njerëzit që kur na ofrojn të dhëna më peshë të u besojm atyre. Sali Rexhaj ofroj një informacion me peshë dhe nuk ishte i dyshimt për çfarë tha. Pra gjithë komentuesit i luti të mos lëshojn të thëna pa mbulesë. Nëse Salihu ka informacione të sakta e falenderoj për ofrimin e këtij komenti : Sali Rexhaj : Këta zoterinj, ministra e këshilltar si duket kanë spcializuar ne akademin serbe.
Axhallaret e Stavilecit dihet se njeri dha pelqimin për rrenimin e autonomise ne vitin 1989 kurse tjetri doktorroj te Papoviqi...po prej kah dreqin na erdhi ky Nurollari, faqeziu?

Linku dhe komentet tjera:

https://www.facebook.com/zenel.kelmendi.5/posts/442801682554617?comment_id=442877645880354&offset=0&total_comments=30&notif_t=feed_comment_reply

Linku artikull i Këshilltarit Thaçi:

(K)Adri Nurellari Nurellari: Mirë e ka Blerandi, populli është arrogant 02.03.2015 | 00:15

http://www.standardi.eu/sq/Lajme/K%C3%ABshilltari-i-Tha%C3%A7it--Nurellari--Mir%C3%AB-e-ka-Blerandi--populli-%C3%ABsht%C3%AB-arrogant

Luzern 02.03.2015

Xun Çetta