Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Më pak, apo shumë më shkurt dhe pa text

Metaforat politike imponim i kohe   E di dhe po e shoh faktin se i zgjeruar në problemet e vendit tonë, njeriu nuk po kuptohet drejt, apo ndoshta lodhja kolektive ka bërë të mos lexojm aq sa shkruan tjetri.

Ta kuptojm realitetin e hidhur politik gjithësesi, më parë duhet thënë atë, duhet shpreh si preokupim pa dallim formave të komunikimit tonë dhe pa dallim kush e thot shqetësimin.

Edhe kështu, shkurt e pa text mund të lexohëm drejt.

Luzern 25.02.2015

Xun Çetta

Më pak, apo shumë më shkurt dhe pa text

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.