Politikë Testi i fundit për Prishtinën dhe LDK-në për ju të nderuar miq e shumë bashkëveprimtar Llapjan të cilët nuk do mi zinte albumi e lere më një foto e kombinuar në variantin tim për të alarmuar diçka .  Unë nuk kam përdorur bërryla e as pabesin,jo vetëm ndaj jush por ndaj askujt tjetër pa dallim partie apo krahine kur është në pyetje Kosova. Kam lejuar,e përsëris,kam lejuar të më dilet përpara por më besim se nuk ndahemi kaq keq në baza partish dhe pazareve partiake për interesa klanesh e aq më pak kam besuar ndarjet në baza krahinore...

 

Fotoja e para pak ditësh në ekran të cilën ja bashkëngjis njërës nga fotot e hershme 1993,ma ka përkujtuar LDD-në,në Luzern (CH) më përbërje komplet Deqan. Ishte fuqia numër një si subjekt politik,ishin djem shumë të mirë e të ndershëm sa të duash por gabimet atje në Prishtinë,kjo ndarje si dhe ekstremizmi kundër LDK-së ka bërë që gradualisht të shpartallohet ajo.

 

Nuk dua që afati i dhënë për ju të u zë pa ndryshuar këtë shkollë politike.

 

Luzern 12.01.2012

 

Xun Çetta