Politikë

  Bajram Ajeti facebook 17.11.2021 ora 14

Leximi i plotë këtu :

Dorëheqje

Pas një rrugëtimi të gjatë si Kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Besianë, me një fillim jo të lehtë në strukturim dhe aktivitet politik deri në fitoret e një pas njëshme në zgjedhjet qendrore dhe lokale, ku u nisën ndryshimet e mëdha, nga fitorja e Llapit në fitore në tërë Kosovën, dorëhiqem nga pozita e Kryetarit të Qendrës për t’a lënë në duar të brezit të ri. Perkushtimin dhe vullnetin ndaj LVV-së do e kem të perjetshëm. Ju falenderoj të gjithëve për besimin, bashkëpunimin dhe rrugëtimin drejtë këtyre fitoreve.

B.A.

Komenti im :

Xun etta : Respekt për punën dhe angazhimin tuaj ku sukseset nuk munguan i nderuar Bajram por, kam frikë mos po gabon ngase modestia pa u pjekr kushtet po kushton.

Ju mik i nderuar Bajram e dini më mirë gjendjën atje se unë por, shumë qka do doja më ju thënë a e di mire se edhe më kaq më kupton.

Dorëheqja vertetë është virtyt moral, aq më shumë në këtë rast tek ju derisa tjetri nuk dorëhiqet edhe kur më të gjitha faktet kapet në krim imoral.

Kam frikë se Kosova ende nuk e ka këtë luks dorëheqjësh si vepruat ju, por uroj që sa më mirë puna më shku e ju i nderuar Bajram, e di se sa keni tutje më kontribu.

Rspekt shoq

Facebook :

https://www.facebook.com/bajram.ajeti.756/posts/6427043150702262