Kulturë

Është fat kur nga politika më ipët rasti të kaloj më leht dhe më me kënaqësi që ta uroj ditëlindjën e krijuesit, publicistit, kritikut, shkrimtarit të aq shumë veprave letrare, romaneve, ditareve historike etj nga të cilat u frymëzuan breza e breza të tërë të popullit tonë.

 

Urime 85 vjetorin e lindjës i nderuar Profesor Rexhep Qosja, qofshin vite të bardha këto që ikën, të shendetshme këto që po vijn dhe mos harroni, trupi e pranon pleqerin por veprat e shkruara të gjitha të reja gjithëherë në vitrinat e lexuesve do të rrijn.

 

Urime, urime Profesor Qosja, edhe shumë tjera më shendet ngase jeta juaj kështu kalon më leht.

 

Trubuhoc 25.06.2021

Xuni