Familiare

Po, vërtetë ta njohësh botën e jo sa duhët fëmiun tënd kjo qenka një pergjegjësi e cila shumë kujt na mungon

Fjalët të cilat Iliri për ditëlindje më i tha, sikur më bënë të mendoj dhe bindem se prindi fëmiun nuk e vlerëson sa e si duhët nder vite kur aj femirinë po e kalon.dhe drejt burrërimit po shkon.

Më ka mahnit fjala , mendimi dhe këshilla tij për mua tani në pension kur aj nder tjera më thot:

 

,,Ke mund të mos jesh i gjall Babë, shyqyr që të kam dhe nga pervojat tua jetën e mësoj, shokët, veprimtar e dëshmor i kujtoj, krenar e kaluara e vendit më bënë “

 

Pa i thënë të gjitha çfarë Iliri më tha, ai të stepur më la , po më la të gozhduar ngase kështu femiun tim se kisha menduar, një pa pergjegjësi e imja kjo nga e cila kam nevojë tutje të mësoj e kuptoj.

 

Luzern 31.05.2021

Xun Çetta

 

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4280918438594920

 

Komentet në facebook :

 

Pal Canaj : Urime!

Shaqir Qetaj : Urime urime

Muharrem Latifi : Të arriturat e fëmive jan aty ku dhe ka jeton, kulmi i suksesit ësht kur ndihesh krenar me fëmit e tu , e gjith kjo na bën mu ndi mir edhe neve pamvarsisht që stë njoh nga afër e gzofsh pensionin paq shëndetin e barazin me sfidat e jetës .

Deme Jashari : Gëzuar!

Tafil Cetaj : Urime Xun , Ilirit i lumt per respektin

Avdi Ceta : Urime ????

Adem Shala : Gëzuar...

Ismail Çerta : .E kujtoje me mall e respekt gjyshin e ketije djaloshi ,Mustafen ; i ditur , largpames , orator odash...Thuhet , dardha pike nen dardhe , i mbetet kohes....Shendet ,jete te gjate z. Xuni.

Elmi Mahie Gashi : Urime Xun Pensjonimi ???? ????  e djalin i lumte per Respektin ????

Agron Shala : Urime!

Ardit Arifaj : Urime ditëlindja edhe shum tjera

Xhevdet Çetaj : Urime. Urime

Sami Eliot : Urime Urime

Avdyl Novolani : Urime

Qamil Ulaj : Urime

Hasan Çetaj : Urime e shëndet!

Lekë mrijaj : Shumë urime...

Isa Maloku : Urime.

Anton Marniku : Shumë urime!

Riza Camaj : Urime !

Fazli mamaj : Urime

Smajl Shala : Urime

Ryve Qeta : Urime edhe shum tjera ????

Zymer Sadami : Urime, shendet!

Shkelzen Isniqi : Urime xun qeta ishalla edhe ????  mos u qudit prei djalit se e ka pas gjysh Mustaf hoxhen është nipi Is Boletinit i ka rrenjet e thella pershendetje respekt per ju

Fadil Dani : Edhe shume te tjera te shendeteshme,Urime...