Kulturë

  Mora shumë libra nga nenkulmi ku i kam paketuar dhe disa nga salloni i ktheva serish nenkulm për shkak mungesës së vendit këtu.

Seleksionimi i gjitha llojeve literatire si, romane, poezi dhe anekdita, atyre shkencore, jo pak psikologji, sociologji e psikiatri, publicistikë politike, diqka më pak ishin ekonomike, e diqka më shumë historike dhe zhanreve tjera, një punë kjo e cila sot më mori kohë më shumë se sa e kisha menduar.

Nga gjitha këto, ndava 116 libra të dhuruara nga autor të ndryshëm, mikesha e miq që kam, pastaj ndava 197 libra më të perzgjedhurat, mes tyre edhe disa nga autorë të huaj dhe tani salloni këtu ka vetëm 313 libra derisa tjerat le të më falin pse u detyrova të i lë atje nenkulm.

Nese nuk e keni bërë këtë gjë shumë gjatë, ju preferoj ta beni tani se neser ju del më pak punë.  

Luzern 07.10.2020

Xun Çetta