Politikë

Është e pa përshkrueshme sa të errta na dalin hulumtimet dhe analizat e realiteteve tona. Sa mirë dëshmoj në Hagë kundër Millosheviqit  z. Halit Barani dhe u prit si Hero në Kosovë, e kur tentoj të dëshmoj në Kosovë për krimet e z. Oliver Ivanoviq, Haliti u pengua nga deputet të Kosovës, pastaj e rrudhen emrin e Halitit dhe kështu dualën heronj tjër të fabrikuar nga uzinat politike në Kosovë !!! Ta lodhim mendjën dhe ta kuprtojm fatkeqsinë sesi po e vrasim vehtën.

 

VODEO:

https://youtu.be/JcQpl843_UA

 

Luzern 30.12.2018

Xun Çetta