Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Pusho i qetë në tokën e vindit të çliruar pjesë e të cilit çlirim je o Din Ahmet

Kulturë

Këtu lexova e kuptova më vonësë për humbjën e Dinës dhe po më këtë foto po perqoj ngushllimet e mija tërësisht i pikëlluar.

Ngushllime familjës Ahmeti, ty Ibish dhe gjithë bashkë veprimtarëve e luftetarëve të Dinës, vdekja e të cilit paska ardhur tragjike ashtu siq ishte tërë jeta tij për kaq vite në sherbim të vendit dhe çlirimit të tij.
U preht në paqe trupi i Dinës . LAVDI veprës dhe perkushtimit tij të pa lodhshëm.

Luzern 14.06.2018

Xun Çetta

 

 


Pusho i qetë në tokën e vindit të çliruar pjesë e të cilit çlirim je o Din Ahmet

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.