Epitafi më porosi në pllakën e varrit të babit tim, porisi e cila obligon si dhe një shkrim i kohës për babën Mustafë.

Luzern 08.06.2018

Xun Çetta

Komentet shtesë :

Xun Çetta : ,,Të te mallkoj Nëna është ndryshe nga mallkimi i njerkës“ thot populli. Të na mallkojn vendin tonë gjak shiturit e gjak prishurit të cilët kanë lëshuar gojën, është krejt ndryshe nga mallkimi i atyre të cilët një jetë të tërë, brez pas brezi ja kushtuan vendit tonë.
Pash mundin, djersën dhe gjakun e derdhur për çlirimin e vendit tonë, mos ti tharbët mendja dikujt prej këtyre kategorive e ta mallkoj vendin vetëm pse nuk po prosperon dhe nuk po realizon betimet tona brez pas brezi…
Mos mallkoni ngase ka kush na mallkon si popull, bëni, veproni e rezistoni pa dallim kushteve ngase ditët tona do vinë.

Shaqir Qetaj : Respeket per Bacen Mustaf

Mustaf AlimusajXUN QETTA TE JETONI GJAT DHE TA KUJTONI BABEN

Meti Belaj : Nderimet e mija të sinqerta!

Ramë Jahmurataj : Për personalitetin e Mustaf Remës,ky epitaf ka gjithmon kuptimin e plotë..! U prehtë ne paqe ,Respekt për ju tezak.

Shaip Ademi : Nderimet e mija .

Xhafer Leci : Shpirti i Babës Tuaj u prehtë në paqë ! Ta kujtoni me krenari dhe mallëngjim !