Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Koka politike të shkoj kah dojë, ta thithim Kosovën sa është kjo çfarë është

Politikë

Aktualiteti politik në Kosovë !!!

Kështu e ka politika jo parimore, thithë kush ku mundet dhe askush, askujt, asgjë.

Kërkoni parime e rregulla nëse mund ti gjëjm dhe instalojm në shoqërinë tonë.

Kooalicione e kompromise politike sa të duash dhe në gjitha nivelët, koka politike të shkoj kah dojë, ta thithim Kosovën sa është kjo çfarë është të cilën nesër mund të mos e kemi më gjitha këto mundësi pa pergjegjësi.

Luzern 08.06.2018

Xun Çetta


Komentet ne facebook :

Dedë Musë Martini : Te lumte, Xun, kompliment

Xun Çetta :  Nuk po guxoj më fol Dedë, thjesht nuk po guxoj, n`daq thuam të lumt në daq me thuaj frikacak edhe pse nuk njihem se frikacak por diqka kam filluar e po tutëm. E paqa në të mirë frikën nga këto politika Dedë.

Mustaf Alimusaj :  Kah pleqria ke fillu me u tut ha ha

Xun Çetta : Sa qudi Mustafë i nderuar, unë e mashtroj vehten se tek tani po këndellëm !!! Mos e thasht zoti siq kemi dëgjuar se pak para vdekjës kendekket njeriu, pa dallim se nuk kam pasur paralizë që te shfaqet kjo i nderuar Nuk thithet qumshti as perfitohet bash kudo e sapo vjen mundësia…Frika ndoshta vjen nga rrethana ende të pa njohura për mua por ndodh

Mustaf Alimusaj : Xun Çetta jo burr edhe 3 a 40 vjet na kan met e pastaj net bohet dynjaja kos ha ha

Xun Çetta : Edhe kjo të cilën sapo e lexova qëndron. 
Musa Tolaj facebook 09.06.2018 ora 11 para 1 ore 

Mergata jepi, po jepë dhe do të jepë, nuk mori, nuk po merrë as nuk do të merrë asgjë nga vendlindja.
Tjerët po e mjelen! 

https://www.facebook.com/musa.tolaj.9/posts/1967236839995900

 

Koka politike të shkoj kah dojë, ta thithim Kosovën sa është kjo çfarë është

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.