E publikojm si lajmerim për pritje percjellje ngushllimesh të miqve e dashamirëve të Xhavit Muharrem Çetaj i cili këto ditë na la krejt pa pritmas.

Ishte ky vetëm një lajmërim për gjithëata të cilët na kanë ngushlluar në forma të ndryshme dhe kanë marr pjesë në ceremonin e varrimit, varrim masiv ky i cili nuk mbahet mend por, familja e Xhavitet në Austri, ishte e vetëdijshëm se janë disa e kryesisht nga Austria të cilët do donin te jenë edhe fizikisht pran të afermve të Xhavitit ndjes pat.

Luzern 07.06.2018

Xun Çetta

 

Reagim komentet ne facebook edhe pse vetem lajmerim :

 

Muharrem Kosumi : Ngushllime!

Tahir Turkaj : Ngushëllime për të gjithë familjen e gjerë dhe miq e shokë.

Xun Çetta : Ndushllimet të ciolat i kemi pranuar tash sa ditë dhe u jemi falenderuar në postimet tjera nuk do ndihesha mirë ti perseritni këtu ngase kohë është kjo dhe po ndihem sikur ju qes në siklet. Thjesht ishte vetëm një Lajmerim si u tha më lartë.. FLM për mirëkuptimin

Rifat H Brahimaj : Ngushllime

Sylë Ahmeti : Ngushllime per familjen miqt dhe shoket..

Xun Çetta :Ngushllimet të ciolat i kemi pranuar tash sa ditë dhe u jemi falenderuar në postimet tjera nuk do ndihesha mirë ti perseritni këtu ngase kohë është kjo dhe po ndihem sikur ju qes në siklet. Thjesht ishte vetëm një Lajmerim si u tha më lartë.. FLM për mirëkuptimin..

Rifat H Brahimaj : Ngushllime

Sylë Ahmeti : Ngushllime per familjen miqt dhe shoket...

Shyqëri Bytyqi : Ngushellime

Gzim Vorfaj : Ngeshllime zoti ngjenet ishalla

Niman Blakaj : Ngushllime gjithë familjes Çetaj per humbjen e Xhavitit

Ilir Krasniqi : Ngushellime gjithe familjes

Shefqet Rexhaj : Ngushllime

Isuf Mavraj : Ngushllime

Fazli Mamaj : Ngushllime

Bexhet Pulleja : Ngushellime

Shefki Arifaj : Ngushllime