Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Seanca dhe Adem Mikullovci i cili në formën e tij demokratike proteston :

Metaforat politike imponim i kohe

Më fal për vonesën z. Mikullovci, do doja që atë ditë menjëherë të ju pergëtoj për formën e protestimit tuaj si kuvendarë por ja se koha po na ngarkon më obligime tjera.

Pajtohëm më formën tuaj të protestimit si kuvendar.

As më u shty, as më u sha e as më u vra, kështu si ju reagohët edhe me shaka. Pra edhe njëhere ju pergëzoj z. Mikullovci

VIDEO:

https://www.facebook.com/KlanKosovaOfficial1/videos/2004215352956982/

Luzern 06.06.2018

Xun Çetta

 


Seanca dhe Adem Mikullovci i cili në formën e tij demokratike proteston :

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.