Gradualisht gjërat po ndryshojn pozitivisht dhe kështu RTK serish po dëshmon si medium publik, i pa anshëm dhe i pa ndikuar aq shumë nga klanët politike të pushtetit.

Ishin dy hapësira të dhëna këto në RTK për ,LOBIN EURO ATLANTIK SHQIPTAR“ dy mundësi të dhëna këto të cilat më kanë bërë pershtypje pozitive pikërisht per faktin se, e kisha bindjën dhe informacione te verifikuara se ky medium publik po ndikohët nga një klan anti Lobit në fjalë.

Kur thëmë këtë, siq dihet jo paushall, kam teper fakte e arsye për të dyshuar se aty diqka po ndodhte në dëm të realitetit për ,,LOBIN EURO ATLANTIK SHQIPTAR“ dersa sot sa dukët ky realitet po ndryshon pozitivisht. Unë i percjell për të mos thënë mbikqyri këto praktika në mediat tona.

Kur fillon e mira nuk flitet për të keqën dhe shemtinë edhe pse i ke faktet, pra dua të vazhdoj e mira e pa anësisë së RTK-së, si i vetmi medium publik jo privat, e mundësisht medium jo pushtetarësh.

Ja dy hapësira të dhëna LOBIT në RTK, hapesira të cilat më bënë të ndihëm mirë nisur nga çfarë kisha bindjën se si medium publik po bënë mëkat dhe padrejtësi ndaj LOBIT :

LOBI EURO ATLANTOK SHQIPTAR  RTK VIDEO:

Mysafiri i Mëngjesit- Shukri Ymeri Kryetar 21.04.2018

https://youtu.be/WO8eFWAtoPA

si dhe  RTK Artikull 01.06.2018 13:48.

http://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=270791

Luzern 02.06.2018

Xun Çetta