Mesi për mua gjithëherë ka qenë dhe po mbetet suksesi im, nuk e di çfarë mesi do ta kem dhe çfarë do të më percjell në fatin e politikave që po vijnë ? Shpresoj të mbetem ky që jam por jo i goditur siq jam goditur deri këtu për kaq dekada më radhë …

Një gjë po dihët tashmë publikisht dhe po e thëm : ( Unë në gjitha format dhe në gjitha kohët kam goditur të keqën dhe pushtuesin e vendit tonë e jo në prapa shpinë ta godas mesin tonë. Mjerisht jo të gjithë nga ne, kaq gjatë kanë mbetur të tillë veprimtar, luftetar e atdhetar për vendin dhe të mirën e qytetarëve tij ).

Ishin vite të ngjeshura dhe të vështira këto por jo të pa perballueshme për mua, perkundrazi të realizueshme e më sukses derisa mesi pa pretendime është dhe mbetet suksesi im.

Kahdo që njeriu shkon pa dallim kohëve, në mal a qytet, në bjeshkë a në rrafsh, në Vendlindje a Mergim, karakteri tij duhët perfundoj në të njëjtën pikë dhe për të njëjtin qellim.  

Luzern 02.06.2018

Xun Çetta

 

Një shperndarjer perkujtim nga fb po sot 02.06.2018

 Xun Çetta hat eine Erinnerung geteilt.

Vite janë këto, jo more dekada !!! Ku jemi po shihet jo more e dim edhe ku do arrijm

Lidhja :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1893611400658981