Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Dita ndërkombëtare Fëmijëve, meriton ti kujtojm të rriturt ti gëzojm të miturin

Familiare

Të bëjm më shumë për fëmijt tonë, mos tu frikësohemi lindjeve ngase shterrpësia e kohës do të na kushtoj. Solidarizohëm më fëmijt madhor dhe të miturit ngase fati, mirëqenja dhe trajtimi i tyre sot është e ardhmja e vendit tonë neser.

Luzern 01.06.2018

Xun Çetta

 


Komenti shtesë në facebook :

Xun Çetta : Ishin por nuk jan më fëmij të mitur, tani jan të rritur

Dita ndërkombëtare Fëmijëve, meriton ti kujtojm të rriturt ti gëzojm të miturin

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.