Vërtetë nuk po e ruajm vëhtën dhe aspak të kujdesemi për shendetin tonë por edhe fajsija është e tjerëve të cilët vetëm të zeza po i shkaktojn vendit tonë.

Të shkatrrohët vendi i çliruar ende pa e marr vehten si shtet, ky është vet krimi, krim i cili direkt po ndikon edhe në shendetin tonë.

Kush do të pergjigjët një ditë për gjitha këto dhe vuajtjët të cilat po vazhdojn mbi ne ?

Më shumë mbi shqetsimen aktual :

Naser kuka në Spitalin e Lezhës, facebook 30.05.2018

Spitali Rajonal Lezhë  (Krankenhaus Lezha, Albanien):

Postimi tij dhe komenti im nder shumë komente tjera :

https://www.facebook.com/naser.kuka/posts/1934620683222791

Xun Çetta : Përshëndetje Naser, Unë nuk lexova e as di gjë për çfarë është fjala. Vetëm një hartë gjipiesi po e shoh këtu ku tregon se je në Lezhë. Komentuesit po i lexoj duke ju uruar te shkuare e kaluara, duke ju uruar sukse e sherim te shpejt.
Në çfarëdo rrethanash , uroj të jeni mirë, qejfi ma don të jeshë në plazh si parapushime por nuk e di. Uroj të jesh mirë.

Naser Kuka : Xun i dashur. Problemet janë të vjetra dhe serioze. Por, a të kujtohet ajo e vjetra... Jemi të fortë, Jemi çelik...Respekt

Xun Çetta : Naser mik i nderuar, ka kohë qe kur po percjell situatën tuaj dhe shumë tjrë veprimtarëve si ju, po percjelli edhe shumë zvarranik të cilët ju sillen për rreth për të marr edhe diqka nga ju nese u ka mbetur dhe vertetë është interesante për shefat e tyre. Këtë që ta thëm dua ta kujtoj se Xuni po sheh e dëgjon por mjerisht edhe per pak kohë nuk po ka çfarë bënë.

Ti, e di mik i nderuar se më kupton dhe bindesh e beson se gjykoj dhe vlerësoj drejt edhe pse nga distanca e largët por juve kështu po ju sillën aty pari.
Shëndeti mbi të gjitha ngase pa të nuk mund të bëjm asgjë, bash asgjë, rruga e mbetur është bukur e gjatë , po ju thëm ju pa u disciplinuar vet por këtë gjë duhët ta kuptojm shpejt.
Uroj dhe shpresoj ta kaloni mirë dhe mbetem më shpres të takohemi shpejt.
Shëndet i nderuar

Luzern 30.05.2018
Xun Çetta