Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Neser paskam ditëlindjën

Kulturë

Po, neser kam ditëlindjën, një fillim i ri me përvoja të vjetra. Jeta që neser për mua duhet ta gjëjë drejtimin e duhur, drejtim i cili nuk do ti ngatrron vitët, momentet, kohën as njerëzit.

Mosha më e mirë për koordinimin e viteve është kjo !  FLM z. Fadil për urimin që veq paske filluar që sot dhe FLM gjithë atyre të cilët do më urojn neser.

E ngris një gotë që sonte ora 23 më ju dhe për ju Gëzuar…

Luzern 28.05.2018

Xun Çetta

Kommentet ne facebook, këto dhe mbi 200 tek kronika e urimeve te ditëlindjës :

 

Skender Berisha : 100 vjet inshallah shendosh e mir

Musa Dakaj : Urime dhe gezime.

Shemsi Reçica : Urime Xun, edhe 100! Shëndet, fat dhe jetë të lumtur!

Sadik Cukaj : Urime xun qeta edhe 101 vite tjera shendet fat harmoni paq e dashuri me familjen tate gezuar te lumtura

Haxhi Grabovci : Urime o inderum thasht zoti edhe shum vite te tjera me Gezime e shendet te mir

Mehmedali Jashari : Urime

Shaqir Qetaj : Urime o djali ri edhe 50 te shendetshme

Selman Fetaj : Urime Urime edhe shumë tjera me shendet dhe suksese

Sejdi Sopi: Urime dittëlindjen miku Xun!

Tafil Cetaj : Urime urime Xun Cetaj edhe 100???? tjera te lumtura

Xhafer Leci : Gëzuar edhenjëherë miku Xun Çeta !

Agron Cetaj : Urime urime

Pashk Desku : Urime

Ramë Jahmurataj : Shumë urime! Shendet dhe gjith te mirat.Respekt

Muhamet Avdijaj : Urime ditëlindjen i nderuari Xun Çetta, nga zemra të uroj edhe shumë e shumë të tjera ,të shëndetëshme ,të gëzuara dhe të mbara .Të paçim edhe kaq sa ke tani.Me respekt të madh

Bedrush Nezaj : Urime

Cetaj Ramadan : Urime edhe 100

Adem Shala : Urime, shendet, gzime e suksese!

Xhevdet S Ademaj : Urime!
Festofshi edhe shume ditelindje tjera te lumtura!

Avdi Ceta : Urime urime jet te gjatè .

Tima Arifi : Urime ditelindja Xun

Muhamet Gerguri : Gezofsh edhe shume tjera me shendet !

Bajram D Mulaj : Edhe 111 tjera i gezofsh baca Xun Çetta

Sylë Maksutaj : 100 te lumtura me familje.

Xhavit Belaj : shum urime !

Zekë Sinanaj : Urime edhe shume tjera me te lumtura.

Driton Hetemi :  Urime Ditelindjen XUN edhe shuuuuuuuuuume tjera te lumtura..

Idriz Çelaj : Shume urime, jete te gjate pa brenga dhe shendet gjate gjithe jetes...!!!

Rexhe Kelmendi : Urime, z. Xun, gezofsh e festofsh perhere !

Cen Desku : Shumë urime, shëndet e lumturi në familje!

Kenda Qetaj Gashi : Urime mixhë edhe 100 të lumtura plot me shendet pran me te dashurve tu

Xun Çetta : Falenderim për gjithë juve klikues e komentues këtu Sot 29.05.2018 vërtet ishte ditëlindja ime por ishte edhe ditë pikëllimi, plotë 7 ditë zie pa Xhavitin e sinqert dhe mirëkuptues ndaj tjetrit. Urimet tuaja miq e mikesha, zonja e zotërinj për ditëlindjën time më ndihmuan shumë që sadopak të ngushllohëm e qetësohëm përqka ju falenderoj dhe dasht zoti vetëm për gëzime të ju kthej urimet dhe lutjët e mia për ju.
Edhe njëherë një falenderim për ju qpe klikuar e komentuat dhe gjithëata të cilët me telefonuan dhe uruan në mesazhet private

Selim Krasniqi : Urime ditlindja Xun Gezofsh edhe shume tjera me Shendet

Murat Çetaj : Urime shëndet jetë të gjatë e të lumtur.

Esat Halilaj : Urime edhe me shume tjera te lumtura.

---------------------------------------------------.

Falendeerimi im i mesnatës 


  

Falenderim për gjithë juve klikues e komentues këtu

Sot 29.05.2018 vërtet ishte ditëlindja ime  por ishte edhe ditë pikëllimi, plotë 7 ditë zie pa Xhavitin e sinqert dhe mirëkuptues ndaj tjetrit. Urimet tuaja miq e mikesha, zonja e zotërinj për ditëlindjën time më ndihmuan shumë që sadopak të ngushllohëm e qetësohëm përqka ju falenderoj dhe dasht zoti vetëm për gëzime të ju kthej urimet dhe lutjët e mia për ju.

Edhe njëherë një falenderim për ju qpe klikuar e komentuat dhe gjithëata të cilët me telefonuan dhe uruan në mesazhet private

Luzern 29.05.2018
Xun Çetta

Neser paskam ditëlindjën

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.