Xun Çetta fb 23.05.2018 ora 18 e 58 ka shpërndarë një video : (hat ein Video geteilt).

Vëtëm kështu të fasin klerikët e besimeve tona si shembulli më i mirë dhe i deshmuar deri më tani kudo në botë

Facenook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1882786445074810

 

Press Independent vor etwa 8 Monaten · 

HOXHA PËR NËNË TEREZËN DHE KOMBIN 

Të tillë Klerikë i duhen vendit tonë që të ngrejnë lart përsonazhet e mëdhe të Kombit Shqiptarë.

VIDEO fjalimi i shkelqyer :

https://www.facebook.com/ShqiperiaeBashkuar.2015/videos/1462341860501866/