Sot dita e Ramazanit, telefono te varfërit, më kujdesë, fillimisht konstato pastaj ndihmo nese mund të kesh suksesë në telefonatën dhe në konstatimin e gjendjës reale parase ta derdhësh paranë.  

Hamdi Aliu , ne programin e mengjesit Kercenon :

"Nga e premtja i kam familjen pa buke, veq vetëvrasja me ka mbete"

Hamdi Aliu (Nr i telefonit: 044 378 764)

Komenti im i parë e pastaj i dyti pasi konstatova gjendjën :

Xun Çetta : Mjerim i cili nuk po shihët në vendin tonë, nuk po shihët ngase është mbuluar më numrat milioner të politikës

( 15.05.2018 )

Xun Çetta : Telefono numrin e tij, më kujdes dëgjo e konstato nese hapet telefoni. Verifikimi është vet këshilla e zotit. Bota është e të gjithëve sa e të mirëve po aq e të këqive, sa e të pasurve po aq e të varfërve poashtu sa e mashtrimeve po aq e të mashtruarve dhe manipuluarve.

Beso e kontrollo thojn andej nga Tirana.

( 16.05.2018 )

 Link-lidhja Video Televizioni T7 :

https://www.facebook.com/LigjeruesiIslam/videos/594679310903637/

Luzern 16.05.2018

Xun Çetta