Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Informim më një kërkim falje për ju miq e mikesha në facebook

Rrefime

Për më shumë se tri (3) orë isha në gjendje të vështirë nga hakerimet e shumta të cilët kanë shperndarë mesazhe private në emrin tim. Gjithëata të cilët më lajmëruan dhe sinqerisht kuptuan duke më shpreh keqardhje, i falenderoj nga zemra dhe besoni, më kanë ndihmuar shumë që ti perballoj stresit i cili më kaploj.

Në gjendje paniku mbeta duke shperndar këtë pergjigje ne mesazhet e atyre të cilët lajmëroheshin :


,,Me fal jam i sulmuar keq me dhjetra atakime nga Hakeret dhe njerëzit po më lajmerohen.

Më mbyten dhe më benë kahre me njerëz të cilët të befasuar po lajmërohen. Nuk di si mund tu ndalet turri i tyre, më kanë shqetsuar pa masë“.

Tani mesnatë, as vet nuk e di sa kam arritur ta evitoj rrezikun kodin e ndryshova por antivirusi Norton rregullisht ende më lajmëron siq shihet këtu në foto.

Miqësisht Xuni

Luzern 22.04.2018

Xun Çetta

 

Informim më një kërkim falje për ju miq e mikesha në facebook

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.