Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Mos të merrem si lajmëtar i vdekjeve as i pikllimit të tjerëve , serish lajm

Lajmet aktuale

 

 

Nderkohë sapo lexova edhe për disa rast vdekje tjera për këto dy, tri ditë çfarë paskan ndodhur në rrethin tonë. Në mungesë kohe, besa edhe që të mos bëhëm lajmetarë i vdekjeve  e pikllimeve për tjerët , nuk po publikoj rastet tjera por tani pos gruas së agjës Selim e cila vdiq sot, tani nuk munda ta heshti vdekjën e ish shokut të klasës, vendasit tim Hamid Zymber.


Paska vdekur edhe Hamidi dhe kështu mjerisht po mbesin pa u zbardhur të bërat dhe pa bërat tona për së gjalli. Kjo është e rëndë, shumë e rëndë dhe më fajin tonë pse lejojm të ndodh kjo, kur dihet alarmi im tash sa kohë që ti zbardhim të mirat dhe të këqijat tona.

Siq e lexova atje, edhe e komentova me pak rreshta siq lexohet këtu:

Xun Çetta :Ngushllime familjës së ngusht dhe gjithë Zymberajve e më gjërë për vdekjen kaq të parakohshme të Hamidit, vdekje kjo të cilën sapo e lexova dhe më erdhi krejt e pa pritur dhe kështu më la step e pa zë. Jeta për ditë e më shumë po na bënë që ta thrrasim mendjen, të bëjm dhe të dijm e respektojm njeripertjetrin sa jemi gjallë. Hamid Zymberi, Ty nuk te ndali plumbi i cili të mori rënd në fillim viteve 90-ta por ja se vdekja më herët apo më vonë është dhuratë e natyrës dhe e zotit . Pusho i qetë dhe u preht në paqe trupi juaj LAVDI:  

Lidhja e lajmit ku unë kuptova për vdekjën e Hamidit:

https://www.facebook.com/search/top/?q=hamid%20zymberi

Luzern 09.04.2018

Xun Çetta

 

 

Mos të merrem si lajmëtar i vdekjeve as i pikllimit të tjerëve , serish lajm

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.