Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Kontrata e nenshkruar merr pergjegjësi, andaj këtu nuk shkohet shkel e shko

Rrefime

Pa marrëveshje dhe kontrata të nenshkruara nuk shkohet në besim për punë e cila duhët bërë mirë dhe më kohë. Shqiptarët në mirëbesim, shpesh po ndodh e ndahen keq mes veti.

Brenda 12-13 ditësh, rrafshohet, muroset, mbushet më dhe si dhe mbillen pemë rreth oborrit. Kjo është puna këtu në Zvicër. Kontrata, permbushja e sajë dhe funksionimi i ligjit këtu janë vet zoti, por a më, kujdesë çfarë nenshkruan.

Luzern 06.04.2018

Xun Çetta

 


Kontrata e nenshkruar merr pergjegjësi, andaj këtu nuk shkohet shkel e shko

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.