Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Pluralizmin dhe mozaikun i dua, shumë i dua, kudo që shkoj ato i piketoj

Lajmet aktuale

Sot patëm fli për drekë, siq dihet mozaikun dhe pluralizmin i dua, i dua shumë ato ngase aty i ke të gjitha nese di ti rua. Mesi në mozaik është  qendra e vlerësimit të vlerave gjithëfare aty. Dje në Mal mora një foto mozaik të mirë, flija sot ma kujtoj këtë punim në mozaik, foto këto nga Mali dje dhe dreka sot.

Një relaks pushimi ky para gjumit.

Luzern 30.03.2018

Xun Çetta


Pluralizmin dhe mozaikun i dua, shumë i dua, kudo që shkoj ato i piketoj

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.