Krejt çfarë po ndodh më neve është në të keqen tonë kur shumë shpejt po harrojm dhe vetëm kur facebooku na perkojton ! ne ndalem e mendojm.

Pesë (5) vite më parë Foto më shokë e veprimtar, nder ta me mikun, shokun, veprimtarin tani të ndjertin  Agron Bajrami,  varrimi i të cilët u bë para 14 ditësh, LAVDI atij për veprat që i la në art dhe kulturën e popullit tonë në Mergim..

Krejt në fund e falenderoj edhe mikun Rexhep Rifati për foton të cilën ma dëgoj nga dita e pershëndetjës së fundit më trupin e pa jetë të Agronit.

Më shumë në tri vegëza apo link lidhje si thëm unë:

Xun Çetta 30 März 2013 um 23 , 41

Sot vikend, por aktivitete të ngjeshura madje edhe në kohë pushimi.

Foto të cilat do përshkruhen më pas kur koha premton, foto pra nga promovimi i vëllimeve monografike, më pamje filmimi të metrazhit të shkurtër si dokumentar mbi promovimet gjithandej globit nga autori Prof. Dr Nusret Pllana

Gllatbrugg 30.03.2013-CH-

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=563970856956382&set=a.101831929836946.4245.100000304171597&type=3&theater

Më shumë në info-cetta:

http://www.info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=251

dhe në Blogspot :

http://info-cetta.blogspot.ch/2013/03/sot-vikend-por-aktivitete-te-ngjeshura.html

Reprizim sot, Luzern 30.03.2018

Xun Çetta

Facebook shtesa për arkiv :

Xun Çetta : Le të me jetë këtu pasi nuk isha i lirë të jemë pjesëmarrës në atë tubim perkujtimor kushtuar Agronit : E premte 06.04.20198 Tubimi perkujtimor per Agron Bajramin

2. 5 orë VIDEO 
https://www.facebook.com/AnymateStudio/videos/1101640669993380/