Miku im Bekim Lumi, që nga keqësimi i shendetit tij më ka shkaktuar dhimbje të mëdha shpirtërore, heshtja e dhimbjës e cila më ka dridhur në shpirt, po e shoh se nuk po ma sheron plagën, andaj ftoj të bëjm aq sa mundemi për mikun, artistin, regjisorin, profesorin tonë, atdhetarin e paritur në patriotizëm, të pa vdekshmin Bekim Lumi.
Ai sot, tashmë ka nevojë për ndihmën tonë, ne dje patem nevojë për të. Ai na dhe aq sa diti, e sa mujti dje, ta ndihmojm aq sa dim e mundemi sot.
Heshtje e dhimbjës, mos komunikimi për plagën, po na bënë të jemi edhe vet akoma më keq, e provuam heshtjën së fundit edhe më Agronin por nuk na ndihmoj, perkundrazi heshtja na lendoj akoma më keq.
Ti Bekim mik i nderuar, e di se je i fortë si askush nga ne, ke zemër aq të madhe sa po na ligështon mik i nderuar. Merre vullnetin edhenjëhere Bekim e na bëjë të ndihemi mirë më ty i cili kurr nuk dite as pranove dorëzim.
Ta thërrasim Bekimin i cili na duhet dhe nuk do mundemi dot pa te, i kemi disa mundësi :
Dërgo sms në numrin 55 103
Vlera e një sms është 1 Euro si : Tarab ZMobile prap tarab perbekimin
Më shumë :

Bartësi i kontos: BEKIM LUMI Adresa: Rr. “Theodor Muzaka”, H. 1, Nr. 10, Prishtinë, 10000, RKS, Kosovë

Numri i kontos: 1110251567000198 Banka: ProCredit Bank Kosovo J.S.C.

Adresa e Bankës: Rr. George Bush, Nr. 16, Prishtinë, Kosovë

Lutemi dhe kërkojm shendet për Bekimin, pjesë e jetës sonë

Luzern 28.03.2018

Xun Çetta