Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Ky vikend, tani po kuptoj akoma më shumë se kaq, paska qenë vikend vizitash

Familiare

 

Blerim Imeraj facebook 26.03.2018 ora 21 e 30 Wien- Austria

Komentimet në fb : 

Xun Çetta : Ju pata lakmi për vizitën e këtij vikendi që patet në Austri, u informova gjërë e gjatë dhe u relaksova kur kuptova dhe pash më foto e video se sa mirë kishit kaluar. Nipash Blerim, besoj se e ke verejtur se sa gabim është të mos vizitojm njëritjertin për pak kilometra rrugë. Nuk është e mundimshme të dilni edhe këndej nga Zvicra. Në Austri e pash dhe kuptova se keni kaluar shumë mirë, kuptova se edhe Xhaviti kishte percjellur djalin ushtar dhe e di, jam i sigurt se ai do të bëhët besnik i uniformës dhe ushtrisë Austriake si vendlindje e tij, do të bëj për atë ushti mos më shumë se për vendin dhe ushtrinë e atdheut, pra të vendlindjes se babit tij.
Uroj dhe shpresoj të kaloni mirë. Të fala andej.


Blerim Imeraj : Daja Xun shumë se jo pak ishte gabim qe nuk te vizotojmi njani tjetrin,por stili i jetes pe e bëjka të veten,kemi kalu si asht mas miri,edhe atë mashkull e percjellem ushtar dhe shpresoj e besoj qe ka me kanë ushtari shumë i mir,t`fala.

Link lidhja :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1355961744547350&set=a.158797017597168.49735.100004006133268&type=3&theater

Luzern 26.03.2018

Xun Çetta

 

Ky vikend, tani po kuptoj akoma më shumë se kaq, paska qenë vikend vizitash

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.