Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Harta e rrumbullakt është më e sigurt mos me kap por luhet më të si më top

Lajmet aktuale

Jo nuk e japim pa interes, po duam ta bëjm një hartë  rrumbullak mos me pas ku më na kap. Kemi pretendues shumë që të na kapin e mos na lëshojn. Më hartën e rrumbullakt e kanë më vështirë me na kap por më leht të luajn më ne si me top.

Luzern 23.03.2018

Xun Çetta

Xun Çetta : Po e shoh dhe lexoj se demarkacioni në humor kaloj dhe deshta që edhe këtu të ndikoj, pse jo edhe të deshmoj se ja thëm paksa humorit, amater ndoshta po, por ku e preku më e pa humor, nuk e prishi, por mirë e bëjë.

 

 


Harta e rrumbullakt është më e sigurt mos me kap por luhet më të si më top

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.