Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Vet jam lodhur a Webmasteri i info cetta ka filluar me u plak, çka tani ?

Familiare

 

Qenka e rëndë por e natyrshme dhe shpresoj e kalueshme. Vet jam lodhur, Webmasteri i info-cetta ka filluar me u plak, fëmia tani të rritur e bërë burra nuk duan të merren më këtë profesion as si hobi, gratë po na thojn e kemi ditur se po psheshni më shumë sesa mund ta hani !

Shpalli konkurs për Webmaster i cili na kursen pak kohë dhe na shpeton nga presioni i grave.


KUSHTET :

Vullnetarizmi edhe ndonjë kohë të pa caktuar, shpenzimet i ka të mbuluara e më pas ndoshta më marrveshje të re duke hapur shtiqi të reja.

Jo more ishte shaka kjo, po kush punon vullnararisht sot pash të kaluarën tonë ? Vullnetarizmit i ka vdekur Nëna, njerka nuk të bënë rehat. Dita e re, fati i ri, duro o i duruar.

Luzern 15.03.2018

Xun Çetta

  

 

 

Vet jam lodhur a Webmasteri i info cetta ka filluar me u plak, çka tani ?

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.