Miku im Shkëlzen Gashi shtron një pyetje në facebook 14.03.2018 dhe konkretisht :

,,Si quhet dikush që e nisë karrierën politike në parti të djathtë, kalon në parti të majtë, e mandej kthehet prap në parti të djathtë...?“

Koment pergjigja ime : Valla Shkëlzen emrin nuk ja di a mbiemrin e ka Pisdiplomat. Nese nuk e kam harruar edhe emrin, me duket i thojshin Pulatikan, që rrjedh nga Shqipja e vjetër ku thuhet se, I kanë pulat por jo edhe gjelat e më pisdiplomaci i bëjn edhe gjalat.

Të tillët, normalisht se do të arsyetoheshin ndryshe miku im i nderuar dhe konkretisht : ,,Po normalisht se e filloj veturën në të djathtë nese e shoh se jam gabim kthehem në krahun e majt dhe serish nga aty e gjëj rrugën e humbur dhe futëm në të djathtë deri ku të më qon ajo rrugë e më pas bashkohemi diku të djatht e të majt pa ata të cilët nuk mund të udhtojn vetëm në një krah“

Nuk di Shkëlzën, ndoshta e paskam harruar emrin e të tillëve, sidoqoft KLM.

Link lidhja nga profili i Shkëlzenit:

https://www.facebook.com/shkelzengashi/posts/10157185311238294

Luzern 14.03.2018

Xun Çetta