Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Ish-Senatori Bob Dole, nderohet me Medaljën e Artë të Kongresit Amerikan

Kulturë

Po si do ndihej Amerika para vetvehtës, para botës dhe opinionit publik po mas ti bënte këtë nderim njëriut e cili një jetë të tërë ja fali Shtetit dhe demokracisë Amerikane ?

Jo, lëshime të tilla, punë inatesh, gjerlozish dhe mos mirënjohesh bëhën vetëm në vendet e dala nga diktatirat dhe vendet pa traditë shteti të cilat nuk konsumojn e as gjenerojn kulturë demokratike.

Lexo më shumë dhe dëgjo VIDEO :


VOA-Zëri i Amerikës

Një prej drejtuesve më të njohur të Kongresit amerikan, ish Senatori Bob Dole, u nderua dje me Medaljen e Artë të Kongresit "për shërbimin ndaj vendit", në një ceremoni ku republikanët dhe demokratët, i lanë mënjanë përplasjet e forta partiake, për të nderuar një prej ligjvenësve më të shquar, që për dekadat që shërbeu në Kongres u njoh si politikan që luftonte për arritjen e konsensusit. Në ceremoni morën pjesë edhe aktivistë shqiptaro-amerikanë që thanë se për shqiptarët, ish-senatori Dole është një hero.

VIDEO:
https://www.facebook.com/zeriamerikes/videos/10155962081729536/
Luzern 19.01.2018
Xun Cetta

 

 

Ish-Senatori Bob Dole, nderohet me Medaljën e Artë të Kongresit Amerikan

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.