Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Si në të kaluarën edhe sot, kam fate të veqanta të cilat dallojn

Metaforat politike imponim i kohe

 

 

 

 

 

 

Sa herë që i ligu më ka lënë vetun qoftë edhe në befasi, unë jam forcuar akoma më shumë dhe më shpejt, aq më sukses kam pasur nese ikja e tij ka ndodhur shumë shpejt.

Luzern 07.01.2018

Xun Çetta

 


Si në të kaluarën edhe sot, kam fate të veqanta të cilat dallojn

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.