Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Këta si popull, gjatë nen pushtim, nuk duan Turqi as Serbi por duan Sallamadi

Politikë

Ne vërtetë nuk e deshtëm pushtimin, Turqinë as Serbinë, nuk i lam të qeta ato si pushtues në vendin tonë por :

Nese tani nuk duam vetvetën, po deshmojm para të huajve se, si mendje e pushtuar shumë gjatë ne nuk deshtëm Turqi as Serbi dhe kështu po e duam një sallamadi…

STOP Sallamadisë politike mbi vendin dhe popullin tonë.

Luzern 07.01.2018

Xun Çetta

 


Këta si popull, gjatë nen pushtim, nuk duan Turqi as Serbi por duan Sallamadi

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.