Home » Artikel

Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Aida Dërguti i përgjigjët Salih Kabashit mbi situatën në Lëvizjën VV

Politikë

Aida Dërguti : Eh more Salih, a ma ke vënë syrin mua apo Lëvizjës VV. Ne po testojm njerëzit jasht Lëvizjës e jo se vërtet jemi aq në kundershtime mes veti, a sa per perqarje nuk bëhët fjalë.

Si mik i Lëvizjës së VV edhe mund të viesh por jo në vendin tim. Nuk ta beson Albini e jo se unë jam kunder.

Lëvizja VV do ti kalon këto tëstime më ndryshe nga subjektet tjera, a nuk shihni se si po ikum nga postet për dallim nga partit tjera ku thyejn qafen pas posteve ? .

Shëndet Salih dhe mos na u largo edhe kësaj radhe nese vertert ishe afer nesh. Gjithë të mirat nga Aida.

Më shumë lëxo këtu tek link-lidhja : 

PS.

Ishte një pergjigje e imagjinuar sapo lexoja shkrimin e Salihut.


 

https://www.facebook.com/salih.kabashi/posts/10156065729136514

Zëmë vendet e boshatisura në Lëvizjen Vetëvendosje !

Mikesha e miq të dashur,

Siç po shohim, këto ditë nga Lëvizja Vetëvendosje ! janë larguar sa pesë gishta dore funksionarë.

Disa nga ne edhe pa qenë pjesë e anëtarësisë, as e udhëheqjeve regjionale as e atyre qëndrore, megjithatë kemi votuar LVV, kemi bërë njëfarë militantizmi pa pritesë e sigurisht pa pagesë dhe, sa kemi mundur sa kemi ditur, kemi çuar lart vlerat e dy kryetarëve të deritashëm, të sekretarëve e të deputetëve nga radhët e saj si dhe të vetë idesë së madhe vetëvendosëse…

E kemi gjykuar që si miq të Lëvizjes dhe njëherit si miq të të larguarve, ta bëjmë gjestin e mëposhtëm moral, politik e patriotik :

Unë, Salih Kabashi, dua ta zë vendin e Aida Dërgutit deri në momentin kur ajo do ta gjykojë se e gjitha s’ishte gjë tjetër pos shumë zhurmë për asgjë.

Unë, Donika Gashi, shfaq gatishmërinë që të zë vendin e mbetur bosh të Visar Imerit pas dorëheqjes së kryetarit së tij, deri në momentin e pritshëm të reflektimit të tij për tërheqjen e panevojshme…

Të dy ne, Salih Kabashi e Donika Gashi, jemi të gatshëm që ta japim kontributin tonë në ngritjen e fuqizimin e mëtejme të Lëvizjes Vetëvendosje ! deri në ardhjen e saj në pushtet si dhe për krijimin e kushteve për rikthimin e Aides, të Visarit e të tjerëve në folenë e tyre të vetme e të ngrohtë si dhe tek bashkëveprimtarët e tek kryetari tyre i dikurshëm dhe i ardhshmi, Albin Kurti.

Paris/Prishtinë, 5 janar 2017 

Xun Çetta : Naim Maloku duhet mos harroj se njerzit sa po bashkohën prap po ndahën e ikun në tjera drejtime pa lajmëruar njëritjetrin. Pra kthehen dhe prap ikun. Jeta politike ishte e tillë, 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152840337076514&set=a.111067161513.121937.518196513&type=1&theater

Aida Dërguti i përgjigjët Salih Kabashit mbi situatën në Lëvizjën VV

Keine anonymen Kommentare möglich, bitte zuerst anmelden

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.